Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor most mit szedjek, ha...

Akkor most mit szedjek, ha készülünk a babára?

Figyelt kérdés
Milyen vitaminkomplexet?Elevit? azt mondják nem is olyan jó, de a többit se dicsérik!Ti mit szedtetek? mit ajánlotok teherbeesést tervezgető lánynak?
2012. szept. 12. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Én csak folsavat szedtem mindkét terhességem előtt, azt viszont már az első próbálkozós hónap előtt elkezdtem.

Hozzáteszem orvosi javaslatra történt.

2012. szept. 12. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
femibion 800
2012. szept. 12. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen konzultálj az orvosoddal, mert ez személy és életvitel függő dolog. Az én orvosom nekem kifejezetten nem ajánlott semmien vitamint vagy ijeneket, csak vitamindús, egészséges ételeket(sok zöldség gyümölcs...) És még hozzátette, ha nem jön össze majd kivizsgáljuk mire van szükség, vagy ha sikerül akkor meg persze szintén kiderül majd a vizsgálatok során van e szükség valamire.
2012. szept. 13. 07:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Az enyém sem ajánlott semmit, csak a folsavat!

Normális étkeztem, sok gyümölcsöt, zöldséget ettem, hetente ettem pl. halat stb. Mondjuk nekem előtte csináltak egy teljes vérképet, abból is látszott,hogy minden értékem jó!

2012. szept. 13. 07:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Gravida
2012. szept. 13. 09:11
 6/8 anonim ***** válasza:

1. valaszadoval es a 4-kel ertek egyet...

csak is folsav...

nekem is nogyogyasz ajanlotta...

szerintem ne szedj Elevitet...

2012. szept. 13. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nap 1 Gravidát és 2*1 Folsavat szedek.
2012. szept. 13. 13:38
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. szept. 14. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!