Te hogyan gyűröd a lepedőt hogy babád lehessen?
Figyelt kérdés
Avaaaagy.... Kispárna akció :D2012. szept. 5. 16:54
1/9 A kérdező kommentje:
Oldjuk a stresszt,mert en mar nem birom ki :D
Csinaltam ide nektek kedves teherbe esni vagyo lanyok :)
Nekem most jon a 5 szamu probahonap....
Nagyon szeretnenk bebit,igazabol egy tronorokost,ha minden kivansag teljesulne :)
Esss....mitirjakmeg?
22 eves vagyok :P
Sziasztok,es udv a varakozo szobamban :)))
2012. szept. 5. 16:59
2/9 anonim válasza:
drukkolok hogy sikerüljön nekem fél év probálkozás után se jött össze aztan volt egy művi ciklus utána rákövi hónapra terhes lettem 16 hetes vagyok
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem most volt ovum,remelem,hogy elcsiptuk... :)
17-ere nem kell megjojjon...
Neked gratulalok :) Elso baba? :)
2012. szept. 5. 17:04
4/9 anonim válasza:
Én úgy estem teherbe, hogy kivasaltam...a lepedőt..:)
5/9 A kérdező kommentje:
:D azt meg nem is probaltam...jo hogy mondtad,most megyek es.....hozom a vasalot :)
2012. szept. 5. 17:10
6/9 anonim válasza:
Szia! Mi szombaton voltunk együtt,és vasárnap meg is emelkedett a hőm rendesen,ahogy kell! :) Remélem sikerül,amúgy én is 17-re nem várom! :)
7/9 A kérdező kommentje:
Méééééég 1 hééééét :D nem bírom már,furdal a kíváncsiság :)
utolsó veled mi a helyzet???
2012. szept. 10. 16:43
8/9 anonim válasza:
Szia!
Velem egyenlőre semmi! Ilyenkor még nincs tünet,max. bebeszéli magának az ember! Amúgy tesztelni sem szoktam,ha ott van a baba ott is marad,szóval nem görcsölök ilyesmin!
A görbém:
A tied milyen?
9/9 A kérdező kommentje:
megjött...
2012. szept. 17. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!