Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztel valaki mostanában one...

Tesztel valaki mostanában one step teszttel? Többi lent.

Figyelt kérdés
Új fajta a teszt, legalábbis a nagyobb lánykámmal a pisifelszívó része nem ilyen volt, és ugyanazon a lapján volt, ahol a tesztablakok. Amit most csináltam, azon a másik felén. Ennek ilyennek kell lennie? Vagy kifogtam egy rosszat?

2012. aug. 29. 08:52
 1/2 anonim ***** válasza:
szia ot kell tesztelni amelyiknél a csikok vannak nem a kék hosszu felén remélem érthetö:-)
2012. aug. 29. 09:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Nna, éreztem, hogy így nem lesz érthető, amire kíváncsi vagyok:

[link]

A felső teszt majd 5 éve készült, a nagylányom csikosodik :) Az alsó a mostani, de ennek a tesztnek a lepisilendő része a hátulján van:

[link]

Ez így jó? Mert fura, hogy fordítva van... És elvileg már erősebben kellene mutatnia, mert volt már két ilyen halovány tesztcsikom, azért vettem ezt, mult szombat óta ilyen halovány lett ez is:

[link]

de nem tudom, hogy azért-e mert rossz eleve a teszt, vagy ráadásul én is bénáztam, sikerült a T ablakba pisit fröccsentenem, de pont ahol a csiknak kellett lennie, ott száraz maradt, viszont a kontroll csík frankón kijött a T ablakból induló pisicsepptől. Utána alulra is került pisi, de én ugy láttam h nem teljesen szívta fel a T ablakik. Érthető, amit zagyválok?

Szóval most kétség gyötör, hogy a teszt rossz, én vagyok béna, vagy pluszban mindkettő, esetleg baj van, mert nem erősödik a csik?

Elvileg ma van 22. dpo. Akartam másik tesztet venni, de sajna nem sikerült...

2012. aug. 29. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!