Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csoda tea?! Talán majd most...

Csoda tea?! Talán majd most nekem is sikerűlni fog babásodni?

Figyelt kérdés

Ez lesz majd a 3. tea hónapom (cickafark+palástfű) sokan dicsérik így hát gondoltam belevágok! elég rendszertelennek voltak a ciklusaim (28-34-37),úgy olvastam hogy a rendes ciklust felboríthatja,mivel nekem épp az ellenkezője van,gondoltam csak nem árthat :) és nem ártott! :)

itt van egy görbe amikor nem ittam a teát és szájban mértem higanyossal,erre sokan írták hogy pajzsmirigy problémám lehet (bár ezt még nem tudom mert még nem voltam kivizsgáláson)

[link]

1 éve próbálkozunk az első babával

2012. aug. 27. 12:50
 1/3 A kérdező kommentje:

ez az első teás hónapom,szájban mérve higanyossal

[link]

2012. aug. 27. 12:56
 2/3 A kérdező kommentje:

és ez a mostani,hüvelyben mérve higanyossal

[link]

nem tudom hogy a tea tette ilyen szépé vagy csak azért mert hüvelyben mérem,de nagyon bízom a sikerben

2012. aug. 27. 13:04
 3/3 A kérdező kommentje:

az első 2 link egyforma,ez a tea nélkűli hónap

[link]

2012. aug. 27. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!