Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki nagyon...

Van itt valaki aki nagyon korán elvetélt?

Figyelt kérdés

2 napra a pozitív teszt után kezdtem érezni hogy valami nem jó, 5 napra rá már a doki sem bizatott nagyon, 7 napra rá kimondta hogy megállta fejlődésben a pindurkám.

Szóval egy hétig reménykedtem, éreztem hogy pozitív lesz a tesztem. 2 napig örültünk, majd 5 napig kétségek közt voltunk. 4 napja tudom hogy vége, tegnap kezdtem el vérezni. A melleim még mindíg fájnak, néha hányingerem van... A lelkem még nagyon fáj, lehet hogy azért nem vérzek, mert onnan dől vér....

Továbbra sem adom fel, szeretnénk babát.

Mikor múlnak el a tünetek, mikor gyógyul be a seb?

2012. aug. 16. 10:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igazán soha nem fog begyógyulni, csak enyhül, mikor a következőt hordod a szíved alatt és megszülöd. Az első babám nagyon korán ment el, nagyon vártuk. Magam alatt voltam, nem tudtam észhez térni, depressziós lettem, elveszítettem az állásomat. Áprilisban vetéltem, júniusban fogant meg véletlen balesetből a babánk, aki már öt hónapos. Nagyon fáj, én teljesen át tudom érezni, mert átmentem ezen. És még minidg fáj, hiába van már gyerekem, csak már enyhébb, mert Ő a fontos, a világon a legfontosabb, de az a kis élet, aki elment,Ő is az enyém volt, elfelejteni nem fogom az biztos. A tünetek hamar elmúlnak majd, és hidd el Neked is eljön a boldogság, hamarabb, mint hinnéd.
2012. aug. 16. 11:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 5. héten vetéltem, 2. lombikból. Az a helyzet, hogy én számítottam rá részben, mert a hcg-m alacsony volt, így felkészített a doki, hogy valószínűleg ez lesz. Tehát mikor megtudtam a terhességet, már akkor sem volt felhőtlen a boldogság. Egy hét múlva mentem vissza, akkor már annyira lecsökkent a hcg, hogy nem volt mit tenni. Megmondom őszintén, nem viselt meg annyira, mint most téged, mert én tudatosan igyekeztem nem kötődni. És ugye nem láttam se uh-n, nem hallottam a szívverést, így nem alakult ki bennem komolyabb anyai kötődés. Pedig vágytam rá nagyon, akkor már 3 éve, és azóta eltelt még két év baba nélkül, úgyhogy még az sem igaz, hogy nem akartam eléggé.
2012. aug. 16. 11:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Én 2x vetéltem el szintén lombikból, de ugyanúgy, ahogy a 2. válaszolónak, nekem sem volt magas a hcg-m és a dokim sem bíztatott, így nem éltem bele magam. emiatt könnyebb volt.
2012. aug. 16. 11:38
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Az elsőnek gratulálok, és nagyon jó esett amit írtál:)

Kedves második... nem is tudom mit mondjak... igazságtalan az élet, nagyon...

Mi is egy éve vártunk már rá, és kaptunk is a szikhólyagról egy uh képet... felhőtlenül boldogok voltunk.

2012. aug. 16. 11:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm :) Hidd el, összefog jönni nektek, és legalább tudod, hogy spontán teherbe tudsz esni. Én még azt sem. Az élet valóban igazságtalan, de én már nem próbálom megfejteni, hogy miért. Nekem egyébként kiderült, hogy a vetélés valószínűleg inzulinrezisztencia miatt volt. Na persze ennek is magam jártam utána. Azóta kezeltetem ezt, már több mint egy éve, de sajnos még mindig nincsenek olyan értékeim, hogy belevágjunk egy újabb lombikba. Pedig már nem vagyok mai csirke, 37 elmúltam. Hát ez van. Kitartás! Jobb lesz idővel :)

2. voltam.

2012. aug. 16. 11:48
 6/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Utolsó váloszolónak is kívánok erőt, kitartást, hitet és majd boldogságot a babához! Nagyon szurkolok mindenkiért!

2012. aug. 16. 11:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Szia!Én a + teszt után 4 nappal elkezdtem görcsölni,vérezni nem!404 volt a HCGm amire mondtak,hogy az meg is felel a terhességem akkori időszakának!És sajnos 2 naponta csökkent a HCG..elment a baba akire már 2 és fél éve várunk!AZÓTA sem jobb egy kicsit sem!:(
2012. aug. 16. 12:16
 8/15 anonim válasza:
100%

Nekem 3 terhességem volt eddig. 2 vetélés, egy 4 hetesen spontán, egy 9 hetesen missed.ab. lett a vége és fél év várakozás után méhen kívüli,amire az egyik petevezetékem ráment.Nagyon nehéz, de én sem adom fel.Kivizsgálásokon voltam, de csak találgatnak, nem tudják pontosan az okot.

Már bennem van a félelem,de próbálok előre nézni.

Nálam eddig csak spermium elleni antitest pozitivitás találtak, de erre is eltérő véleményeket kapok,hogy mit kellene tenni. Szóval azt se tudom mit csináljak, de csak lesz valahogy. Remélem minél hamarabb egészséges babád lesz!Kitartást!

2012. aug. 16. 16:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnálom,ami veled történt, sok sok erőt kívánok Nektek! Mi 5 éve küzdünk, miattam csak lombikkal lehet babánk. 5 sikertelen inszemináció után 2.lombik sikerült, de méhenkívüli lettem, elvesztettük a mi kincsünket 6 hét 2 naposan, sajnos a petevezetékemet is eltávolították,mert megrepedt. rá 8 hónapra megint sikerült a lombik, de a pozitív teszt után 5 nappal erős vérzésem lett, és angyalkák lettek a mi picikéink! Szívünk-lelkünk összetört, egymást támogatva , nem adtuk fel! Most júliusban újabb lombik, 3 apróság költözött a pocakomba, és örülhettünk, mert pozitív teszt után méhen belül látszódott a mi kincsünk. Kaptunk képet, életünk legboldogabb, legcsodálatosabb érzése volt! Majd rá egy hétre rosszullettem, és kiderült még egy baba van, de ő az egyetlen még létező petevezetékembe , bal oldalra ágyazódott be, azonnali kürtrepedést idézve elő, pillanatokon múlt az életem, hála a gyors orvosi segítségnek, és , hogy azonnal műtőbe kerültem, életben maradtam. Ám mindkét babát elveszítettük:( Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít..elfelejteni sosem fogjuk, a testi fájdalmak gyorsan gyógyulnak, a lelkiek..Nekem sokáig még a műtét után két hétig meg voltak a tünetek, zokogtam, minden egyes nap, sőt a hcg is igen lassan csökkent csak, a műtét ellenére...most itthon lábadozom, nem adjuk fel, értük, értünk, küzdünk tovább. Szívből kívánom,hogy mielőbb újra átélhesd a csodát (mert egy új élet a szívünk alatt, igenis csoda!)
2012. aug. 17. 19:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Utolsó le a kalappal! Kitartás, lesz babátok, nagyon szorítok nektek!!

Nekem is volt méhenkívülim lombikból :(

2012. aug. 18. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!