Van itt valaki aki nagyon korán elvetélt?
2 napra a pozitív teszt után kezdtem érezni hogy valami nem jó, 5 napra rá már a doki sem bizatott nagyon, 7 napra rá kimondta hogy megállta fejlődésben a pindurkám.
Szóval egy hétig reménykedtem, éreztem hogy pozitív lesz a tesztem. 2 napig örültünk, majd 5 napig kétségek közt voltunk. 4 napja tudom hogy vége, tegnap kezdtem el vérezni. A melleim még mindíg fájnak, néha hányingerem van... A lelkem még nagyon fáj, lehet hogy azért nem vérzek, mert onnan dől vér....
Továbbra sem adom fel, szeretnénk babát.
Mikor múlnak el a tünetek, mikor gyógyul be a seb?
Köszönöm a válaszokat. Az elsőnek gratulálok, és nagyon jó esett amit írtál:)
Kedves második... nem is tudom mit mondjak... igazságtalan az élet, nagyon...
Mi is egy éve vártunk már rá, és kaptunk is a szikhólyagról egy uh képet... felhőtlenül boldogok voltunk.
Köszönöm :) Hidd el, összefog jönni nektek, és legalább tudod, hogy spontán teherbe tudsz esni. Én még azt sem. Az élet valóban igazságtalan, de én már nem próbálom megfejteni, hogy miért. Nekem egyébként kiderült, hogy a vetélés valószínűleg inzulinrezisztencia miatt volt. Na persze ennek is magam jártam utána. Azóta kezeltetem ezt, már több mint egy éve, de sajnos még mindig nincsenek olyan értékeim, hogy belevágjunk egy újabb lombikba. Pedig már nem vagyok mai csirke, 37 elmúltam. Hát ez van. Kitartás! Jobb lesz idővel :)
2. voltam.
Első vagyok!
Utolsó váloszolónak is kívánok erőt, kitartást, hitet és majd boldogságot a babához! Nagyon szurkolok mindenkiért!
Nekem 3 terhességem volt eddig. 2 vetélés, egy 4 hetesen spontán, egy 9 hetesen missed.ab. lett a vége és fél év várakozás után méhen kívüli,amire az egyik petevezetékem ráment.Nagyon nehéz, de én sem adom fel.Kivizsgálásokon voltam, de csak találgatnak, nem tudják pontosan az okot.
Már bennem van a félelem,de próbálok előre nézni.
Nálam eddig csak spermium elleni antitest pozitivitás találtak, de erre is eltérő véleményeket kapok,hogy mit kellene tenni. Szóval azt se tudom mit csináljak, de csak lesz valahogy. Remélem minél hamarabb egészséges babád lesz!Kitartást!
Utolsó le a kalappal! Kitartás, lesz babátok, nagyon szorítok nektek!!
Nekem is volt méhenkívülim lombikból :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!