Ez IR? Kielemeznétek az eredményeimet?
Glükóz terhelés 0' 5,2mmol/L 3,5 - 6,1
Glükóz terhelés 60' 7,9mmol/L 3,1 - 10,5
Glükóz terhelés 120' 4,9mmol/L 3,1 - 7,5
Inzulin 0 perces 7,0mIU/L 1,9 - 23,0
Inzulin terhelés 60' 91,5 mIU/L
Inzulin terhelés 120' 64,6 mIU/L
HOMA-IR 1,6 - 4,4
Kicsit bután illesztettem be..
Glükóz terhelés 0'-- 5,2 mmol/L
Glükóz terhelés 60'--- 7,9 mmol/L
Glükóz terhelés 120'----4,9 mmol/L
Inzulin 0 perces----7,0 mIU/L 1,9 - 23,0
Inzulin terhelés 60'----91,5 mIU/L
Inzulin terhelés 120'---64,6 mIU/L
HOMA-IR 1,6
igen sajnos ez mar IR. A 60 es 120 perces inzulinod eleg magas, es a 0 perces is picit emelkedett 5 koruli erteket szeretnek az endodokik. gyogyszerrel dietaval es mozgassal azonban eleg jol kezelheto. en meg most lesz egy honapja hogy szedem, de a rendszertelen ciklusom maris rendbetette, epp tegnap jott meg 33 nap utan. szerintem peteeresem is volt, bar a doki szerint nem, igaz korabban mentem, de azt mondta hogy 13 mm-es tuszobol nem lesz semmi, ennek ellenere a 19. napon volt szerintem, es arra pont 2 hettel jott meg, erre is szamiottam, ugyhogy valami biztos kellett tortenjen :)
sok szerencset neked is, remelem hamar babasodunk :)
Komolyan????:((((
Akkor miért nem kaptam rá gyógyszert?Akkor ezért volt a két sikertelen inszem és a spontán vetélés??
nem mondjátok?????
Akkor felkeresek egy endo dokit,mert akkor ennek fele sem tréfa!
Sajnos még az endódokik közül sem mindenki kezeli rendesen a problémát. Nőgyógyászt felejtsd el, nem az ő szakterülete. Ha pesti vagy, vagy Pest környéki, mindenképp a MensMentist ajánlom neked, itt érdemben foglalkoznak ezzel a betegséggel. Nem olcsók, de megéri és nem futsz felesleges köröket, mint itt páran.
Diéta+sport+gyógyszer. Ezekre az értékekre már kell.
A MensMentisben csináltattam még januárban,de a (meddőségiben)azt mondta a dokim,hogy diétázzak és sportoljak!
Na akkor irány 100%,az endodoki a MensMentisben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!