Ti is pozitívnak látjátok ezt a tesztet?
Figyelt kérdés
Élőben sokkal erősebb volt a csík és rózsaszín árnyalatú.
Ez a tegnapi tesztem, ma reggel teljesen negatívat teszteltem. Valószínű, hogy elment. Szerintetek?
2012. júl. 27. 21:20
2/13 anonim válasza:
Én 2 csíkot látok. Szerintem pár nap múlva ismételd meg a tesztelést.
3/13 anonim válasza:
Az is lehet hogy a második teszt volt a rossz.1 nappal a vetélés után szerintem még kimutatná.
Csinálj egy új tesztet majd 2 nap múlva!
4/13 anonim válasza:
nekem 1 honap alatt urult ki kb veteles utan a hcg a szervezetembol
masik fajta teszt volt? en nem adnam fel tesztelnek ujra par nap mulva
5/13 anonim válasza:
Ez a teszt egy nagyon halvány, DE egyértelmű pozitív! Ne gondolj rögtön rosszra, mivel még nagyon kevés lehet a HCG-koncentráció, elképzelhető, hogy egy másik teszt még nem mutatja ki. Drukkolok és (halkan) gratulálok!:)
6/13 anonim válasza:
Ez egyértelműen pozitív!Melyik fajta teszt volt??
Bízom benne, hogy minden ok, és gratulálhatunk!:)
7/13 anonim válasza:
Halvány csík is csík! :) Én is szeretnék már egy ilyet. :)
Gratulálok!
9/13 anonim válasza:
Ha jól látom X-epill a teszt.? (Legalábbis innen annak tünok.)Nekem is halvány volt és itt fekszik már mellettem! Grat
10/13 anonim válasza:
azért még ne add fel hahó! lehet amikor negatívat teszteltél hígabb volt a vizeleted stb..menzid nem jelentkezett semmilyen formában? vagy még csak most várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!