Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak fortélyok igazi babapro...

Vannak fortélyok igazi babaprojektes együttléthez?

Figyelt kérdés
Pl.: póz,előtte hüvelyöblítés,felpárnázott fenék utána vagy bármi..

2012. júl. 26. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk egy évig nem jött össze a baba, majd tanácsokat kértem. Menzesz utáni második hétig nem sexeltünk egyáltalán, elvileg ilyenkor van peteérés, kapásból baba lett. :)
2012. júl. 26. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Nem kell semmilyen póz,és nem kell semmilyen időhöz kötni.

Akkor kell együtt lenni,amikor kedvetek van hozzá,nincs semmi zavaró tényező,és nem gondoltok görcsösen arra,hogy ebből baba legyen.

2012. júl. 26. 22:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazad lehet már nagyon rágörcsöltem.
2012. júl. 26. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a doki peteérés előtt 1-2 nappal és peteéréskor kell próbálkozni probálkozás előtt pár naig nem együttlenni hogy termelődjöj megfelelő mennyiségű sperma.Majd amikor peteérés előtt próbálkoztok pár nappal onnantól kétnaponta lehet próbálkozni.Peteérést könnyen ki tudod számolni ha pár hónapig legalább kettő három vezetsz hőmérőzős naptárt.Én is azt halottam hogy együttlét után érdemes felpárnázni a feneked kicsit.
2012. júl. 26. 23:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudom milyen érzés. 1 év próbálkozás után +tesztnek örültünk, majd sírtunk, elment a baba... Második nekifutásnál kiszámoltuk a peteérést és előtte 2 hétig nem sexeltünk.
2012. júl. 27. 00:06
 6/8 anonim ***** válasza:
szia.nem kell egyfolytában ezen idegeskedj,anál rosszab!hagyd hogy a dolgok maguktól történjenek és meglátod mikor nem számitól rá akor jön a baba.foglald le másfele a gondolatodat.
2012. júl. 27. 06:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia,vannak külömbözö fortélyok persze,de nem szabad álandóan ezen stresszelni magad! Ez a legnagyobb fortélya! Hidd el akkor fog jönni,amikor már nem is számitasz rá! Sajnos a stressz és a rágörcsölés is nagy mértékben rosz hatással van a teherbeesésre. Amugy a legjobb póz a kutya és a misszionárius! Vigyázz arra hogy aktus után maradj fekev legalább 15 percig! Jó hogyha már együttlét közben is párnát helyezel a popsi alá,hogy jobban befolyhasson a sperma! És egyszerüen szeressétek egymást ne aggódjatok,és össze fog jönni!
2012. júl. 27. 08:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk volt babaprojektes fortély, majd spontán teherbeesés.

Mi nem kapkodtuk el a családbővítést, jó volt kettesben, aztán jött a villámcsapás, hogy akkor most már jöhet a baba.

8 hónapig próbálkoztunk a kisfiamnál. Nekem szabályos ciklusaim vannak, így nem volt nehéz kiszámolni a peteérést, és arra az időszakra együttléteket időzíteni. Kezdetben csak simán együtt voltunk, majd aztán az együttlét után gyertyáztam is néhányszor. A 8. alkalommal párnáztam. Akkor jött össze a baba.

A tesónál még szoptattam a nagyot (igaz, csak napjában 2X), amikor összejött. Egy sima spontán együttlétből, semmi agyalás a babán (tervbe volt a kistestvér, de csak néhány hónap múlva), csak élveztük. Együttlét előtt és után semmi fortély.

Ha nagyon rágörcsölsz, nem biztos, hogy összejön, aztán amikor nem számítasz rá jön a baba.

2012. júl. 27. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!