Ugye a 36.7-36.9 teshő biztató luteális fázis végén? Két és fél éve várunk.
PCO és IR van, és voltak anovulációs ciklusaim. Lehet, hogy eddig csak azok voltak, mert UHn két hónapja még mindig nem látszott peteérés. 8 hónapja diétázom, és szedem a Merckformint. Hőgörbét jó ideje nem vezetek rendszeresen, de vissza fogok rá szokni, főleg ha esetleg Clostyznom kell (?). Egyébként míg vezettem, megvolt a hőugrás, csak valószínű a tüszőm nem repedt. Márciusban pl a progeszteronom 29 nmmol/L volt a 24. ciklusnapon.
Az elmúlt napokban így alakult a reggel mért hőm: 36.7, 36.8, 36.7, 36.9, ma reggel 36.8. Az alaphőm 36.3 szokott lenni. Ez a 27. ciklusnap, a peteérésem nem tudom, mikor lehetett, ha volt egyáltalán. 28-30 napra szokott megjönni.
Rettegek a negatív tesztektől, bár talán holnap már próbálhatnám.
A héten talán nézetek progeszteront és HCGt, ha még lesz értelme (azaz nem jön meg).
Mit gondoltok? Köszönöm előre is a válaszokat.
Szia!
Ne csinálj tesztet legalább péntekig. Nekem sem volt peteérésem eddig, ez az első Clostys hónapom, most volt. Én is pénteken csinálok tesztet egyébként.
Ne görcsölj rá ennyire, menjen minden a maga útján.
Ha elfogadsz egy jótanácsot: ha most esetleg nem jön össze, jövő hónapban peteérés környékén (~11-18 nap között)csak olyan helyen legyetek együtt a pároddal ahol eddig még nem.Akár utazzatok el ha van rá lehetőség. Ez már sok ismerősömnél bevált. :) Drukkolok!!
Ezt ebben a ciklusban pont megtettük. Azért is bizakodom.
Köszi :)
Remélem összejött mindkettőnknek!
Pénteken várjuk a fejleményeket!!:)
Szorítok!
Ha valaki erre járna: 30. ciklusnap, havi nincs, 1 negatív Gabriel teszt 29. napon.
Hő 36.5, tegnap 36.6.
Hasam reggel szúrt de nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!