Néha ti is feladnátok az egész próbálkozást, majd miután kisírjátok magatokat és erőt vesztek magatokon tovább folytatjátok?
Szerintem addig nem adjuk fel, míg össze nem jön a baba.
Tényleg, az ember padlóra kerül, összetörik lelkileg, jól kisírja magát és napokig depis, de ahogy jön a középidő, belelkesül és megint újult erővel és reménnyel megy neki a hónapnak, hátha .... :)
Nos, én ebben nem vagyok érdekelt mert hihetetlenül könnyen teherbe esek,de a nővérem az élő példa rá,hogy vannak csodák.
Nővérem és a sógorom 16 éven át reménykedtek,próbálkoztak. Ha azt írom,hogy már mindenen túl vannak akkor elhiheted,hogy mindent amit lehet megtettek,hogy baba legyen. Az állandó testhőmérséklet nézéstől kezdve a lombik programig minden volt. Nem jött össze nekik. Már ott tartottak,hogy titokban vesznek egy csecsemőt. Ezt végül elvetették,mert féltek attól,hogyha kiderül,elveszik tőlük,és bajban lesznek. (ezt csak azért írtam le,hogy tud, mennyire el voltak már keseredve)
Végül tudomásul vették hogy nem lehet gyerekük,főleg,hogy az orvosok kezdeti "nincs semmi gond" diagnózis után kijelentették,hogy a nővérem meddő, ezért nem lehet gyerek. Beletörődtek,és örökbefogadás mellett döntöttek. Ez sem könnyű de végül is 4 éves kislány nevelőszülei lettek. Egészen tavaly novemberig boldogan éltek hárman. A nővérem rosszul lett,és a kórházban derült ki,hogy majdnem 2 hónapos terhes.. Ma már 4-en élnek boldogan,mert egy egészséges kisfiúnak adott életet.
Nem számítottak rá, lemondtak a közös babáról,már nem görcsöltek, már nem sírtak baba után.
Szóval nem kell feladni a reményt, de ha nem görcsöltök annyira, ha nem ezen forog a gondolat minden áldott nap,akár beüthet a csoda nálatok is..
kívánom hogy így legyen.
Ne félj a kivizsgálástól!Csak elinduli nehéz,de utána minden megy magától.Szerintem jobb,ha elkezditek,mert így csak stresszeled magad.Ha kifogsz egy segítőkész,jó szakembert,lehet hogy pikk-pakk kideríti hol a bibi,és már jöhet is a babó.Ja,és hidd el,és tudd,hogy előbb utóbb sikerül,csak erre gondolj!Sok sikert!
Lombikos,trikres anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!