Ki az aki 20. korul nem varja?
Nincs hogorbem,mert a baratom elott ilyet nem csinalok...annyira nem vagyunk a teman,hogy merjem magam minden nap....20.ikan kell elvileg nem megjonnie ;)
de azert itt a diagramom :) nektek is van?
koszi a valaszokat :)
Ömm...
A táblázatod alapján, és az alapján hogy 20-ára (nem) várod 26 naposak a ciklusaid, tehát a 13. nap körül (július 7.) lehetett az ovud. Ha előtte csak a 9. ciklusnapon (július 3.) voltatok együtt, akkor (nagyon) sok szerencse kell ahhoz, hogy ebből baba legyen.
A hőmérőzést én nem érzem cikinek, nyilván én sem a párom előtt csinálom, felkelek és elvonulok a nappaliba/fürdőszobába, de csak pár perc az egész, nem nagy macera, viszont sokat segít...
szija :))
nagyon lassan telik az idö ilyenkor :s én sem érzek semmi különöset... nah majd meglátjuk,a vak is ezt mondta... :D pusszzz
Rendszertelen a ciklusom, legutóbb is gyógyszerrel kellett meghozni a mensimet!Clostit szedtem 3.cn-től 5 napon át!Mivel rendszertelen a ciklusom, pontosan nem tudom mikorra nem várom, de 20. körül! :)
Ma vagyok a 30. ciklus napon!
a görbém pedig ilyen---> [link]
Sok sikert nekünk a pozitív tesztekhez! ;)
Igyekszem vezetni, mert hát a doki is kérte...
Én tegnap este óta érzem, hogy "mindjárt megjön" de semmi!Azt mondják ez akár jó jel is lehet! :)
Hát remélem itt lapul már a mi kicsikénk a pocakomban!
Drukk neked!
Sziasztok! 3. vagyok. Még nem jött meg. És még nem érzem az enyhe görcsöket, amik előtte nap szoktak lenni. : )
Kérdező és többiek nálatok mi újság? Mikorra tervezitek a tesztet? Ha nem jön meg akkor vasárnap tesztelek, mert csak 25-ös tesztem van itthon. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!