Szertintem terhes vagyok, de a doki megvizsgált kézzel:középnagy méh van szabad környezetben, aztán hüvelyin is megvizsgált. Méreteiben kisebb uterus.6mm nyálkahártya?
A 6mm-es nyálkahártya nagyon kevés a babához!!!
Nincs miben megtapadnia!
Ha már babás vagy ennek az értéknek többnek kellene lennie!!
Nekem középidőben már 7mm-es volt, 5 hetesen 18mm-es!
És ha 4 napja késik, akkor neked is legalább 8-10mm-esnek kellene lennie!
De szerintem menj el egy másik dokihoz vizsgálatra!!!
Hátha másképp látja a dolgokat!! :)
35hkm
A hüvelyi ultrahang is rendes ultrahang, sőt az egészen fiatal terhességet pont hüvelyivel szokták nézni. Amikor terhes voltam a kisfiammal, akkor még a 12 hetes kötelező ultrahangot is hüvelyivel csinálták.
Amikor még pici a terhesség, akkor kezdetben petezsák látszódik, majd szikhólyag, majd már 6-7 hét körül lehet szívhangot is látni. Utána küldenek egy kismamát a terhesgondozóba.
Ha az orvos, legyen bármilyen korú, ha látott volna terhességet, meg is mondta volna. Ami még nem jelenti azt, hogy nem lehetsz az, csak még nagyon korai és még nem látszódott. Kellett volna még várni egy kicsit a vizsgálattal.
Szerintem várj még 1 hetet, csinálj újra tesztet, ha akkor is pozitív, akkor menj vissza nőgyógyászhoz.
6mm nyálkahártya rettentő kevés ahhoz, hogy megtapadjon benne az embrió.
De ha jobban hiszel magadnak, mint egy orvosnak, aki évekig tanulta a szakmáját, akkor miért kérdezel tőlünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!