Változó a ciklusom hossza 22 és 26 nap között van. Ennek ismeretében a peteérésem napja is változó ugye?
Ilyen rövid ciklusokkal félő, hogy nincs is megfelelő peteérésed, legalábbis velem ez volt, persze nem biztos, hogy nálad is pont ugyanaz a helyzet.
Nekem is alulműködik a pajzsmirigyem. Szedsz rá valamilyen gyógyszert? Nekem a Letrox segített, a ciklusaim is rendeződtek és már a 2. babánkat várom.
Nekem régebben 29 naposak voltak a ciklusaim, és a 14-16. nap közt volt az ovu. Mostanában rövidült a ciklus, 26 napos, és az ovu is odébb csúszott a 11-12. napra.
A pajzsmirigy sajnos valóban bezavarhat, az orvosodtól kéne tanácsot kérni.
Köszi szépen, drukkolok neked, hogy baba legyen a tüneteid oka!
Nézték az utóbbi időben a TSH-dat? Lehet, hogy emelni kéne a dózisodat, ez akkor is fontos, ha közben teherbe estél!
Igen, kb. egy hónapja napi fél szemről 1 egész szemre. Az endokrinológus így látta jónak a baba egészséges fejlődése érdekében. Most jött meg a múlt heti vérképem, TSH 0.5, FT4 8.8. Előtte a TSH-m 1 fölött volt egy kicsivel. 33 hetes kismama vagyok.
Neked mennyi volt utoljára a TSH-d?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!