Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baja a babának, ha csak...

Lehet baja a babának, ha csak 4 hónapja hagytam abba a fog. Gátlót?

Figyelt kérdés

A doki 6 hónapig másfajta védekezést ajánlott: a hőmérőzést a kritikus napok megállapítására,hogy mikor védekezzünk. De ma reggel lemaradt a gumi:S

[link]

Szeretnénk gyeremeket,de félek baja lehet.

2009. júl. 10. 08:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem kell az én dokim szerint nem is kell várni.
2009. júl. 10. 08:54
 2/11 A kérdező kommentje:
De jó, mert esélyes most,hogy összejött ugye?
2009. júl. 10. 08:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja. Azoknak a babáknak se lesz baja, akik tabi mellett sikerültek be. 4 hónap alatt már régesrég kiürült a gyógyszer, ne aggódj. Azért szoktak várakozást javasolni, hogy a ciklus helyreálljon rendesen, beinduljon a peteérés, és újra legyen normális vastagságú méhnyálkahártya. (Fogigátó mellett ugye vékonyabb és az nem jó a beágazódáshoz.) Szóval nem az az oka a pár hónap védekezésnek, hogy fejlődési rendellenességet zárjon ki.
2009. júl. 10. 08:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez furcsa orvos, mert minden orvos max 3 hónapot javasol, de azt is acsak azért, mert a gyógyszer után beindul egyböl a petefészkeke és az ikerteheségnek nagyobbb a valoszínüsége, úgy mint a vetélésnek is, mert a méhfal még nem biztos hogy megtud eléggé vastagodni a jó tapadáshoz. De egyébként hormonális vagy egyéb hatása nincs. Akár az elsö perctöl is nyugodtan lehet próbálkozni, ha bevállalod az eelyét az ikreknek, vagy a korai vetélésnek.

Viszont sok ember az elsö hónapokban észlel peteérést majd pár hónapig nem.

Az orvosok a mai gyógyszerszedése alatt esetleges teherbeesésnél sem javasolják az abortuszt.

2009. júl. 10. 08:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Állítólag nem okozhatna gondot....
 6/11 anonim ***** válasza:
Még csak a tüszőrepedésnél tartasz, majd akkor lehet valamit mondani, ha a hőd szépen emelkedik felfelé a ciklus végén. Esély mindig van, de még korai bármit mondani. Reméljük, sikerül! Drukkokok! :)
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Jó hétvégét mindenkinek!
2009. júl. 10. 09:02
 8/11 anonim ***** válasza:
59%

Nincs minek kiürülnie. Amint nem szeded a gyógyszert, nincs bebed gyógyszer, ennyi. Várni azért érdemes, hogy visszaálljon a ciklusod a normális kerékvégésba.

Azoknak a babáknak sem lett semmi bajuk, akik gyógyszerszedés MELLETT sikerültek be. Ne aggódj! Inkább foglalkozzatok a gyerekcsinélással. :-)

2009. júl. 10. 09:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Ok
2009. júl. 10. 09:03
 10/11 anonim ***** válasza:
09:02 válaszoló. Abbahagytam a fogigátló és havonta jártam vérvételre még 16 hónap elteltével is volt a véremben az a hormon ami a gyogyóban.22 hónap után estem teherbe.Nem mindenkire igaz hogy abbahagyja és vége.
2009. júl. 10. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!