Ha tablettat szedtem, par napra ra leheséges a teherbeses?
Figyelt kérdés
lehetseges a teherbeses? mert mostanaban szedulok gyakran mindentol.2009. júl. 9. 12:29
1/11 anonim válasza:
most kezdted a szedést? mert akkor 2hétig még nem vagy védett! Kell kiegészítő védekezési módot is használni!
Szédülés a gyógyszer mellékhatása lehet! Egyébként milyet szedsz?
2/11 A kérdező kommentje:
vagy is en ugy gondoltam elnezest rosszul irtam le hogy ha abba hagytam a tableta szedeset es utana egy par napra mar lehetseges a terbeses
2009. júl. 9. 12:33
3/11 anonim válasza:
Nem valószínű, mert kell idő arra, hogy kitisztuljon a szervezeted. De azért előfordulhat. Szerintem csak a tabi abbahagyása miatt van a rosszullét.
4/11 anonim válasza:
első vagyok! akkor téves az első hozzászólásom! Bocsánat! sajnos én még fiatal vagyok egy babához így sok tapasztalatom nincs, de itt már többször olvastam h 3hónap kell h kiürüljön a szervezetedből a gyógyszer!
5/11 anonim válasza:
NEM!!! nem kell 3 hónap hogy kiürüljön, arra elég akár pár nap vagy hét is!!
arra kell az idő, hogy visszaálljon a ciklus a rendes kerékvágásba, hogy újra megvastagodjon a méhnyálkahártya, hogy újra legyen peteérés. erre kell várni, nem a kiürülésre!!!
egy eü. dolgozó!
6/11 anonim válasza:
akkor lehet h félreinformáltak vagy félreolvastam! Bocsánat!
7/11 anonim válasza:
sima antibiotikumnak is kell min.egy het hogy kiuruljon a szervezetedbol,korhazi aszisztens vagyok es hidd el nekem hogy fel ev mulva is kiszurik a vervizsga alapjan a fogamzasgatlot.Es meg nem ajanlom a teherbeesest neked,varj meg vele legalabb fel evet,ne rajtad muljon a baba egezsegi allapota.Sose lehet tudni.
8/11 anonim válasza:
Igen lehetséges, de valóban lehet a gyógyszer elhagyásának hatása is.
10/11 anonim válasza:
lehetséges, de nagyobb százalékban vannak, akiknek nem sikerül, és azoknak csak a hormonháztartás rendeződése okoz tüneteket (hónapról hónapra)... nekünk pl. 8 hónapja nem jön össze a baba, pedig nem egész egy évig szedtem csak tablettát. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!