Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt kérdés. Mitől lehet ez?

Teszt kérdés. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Tegnap délelőtt csináltam egy predictor early tesztet, ami ilyen lett:[url= [link]

ez nekem pozitívnak tűnt. időn belül jött ki és rózsaszín. Ma reggel viszont csináltam egy ugyan ilyet típusút, ami halványabb lett, de azért látszik. A képen nem tudom, hogy látható-e, szétszedtem a teszteket és együtt fényképeztem le, a felső a tegnapi[url= [link]

elkeseredtem, hogy miért nem egyértelmű a mai és mirét nem erősebb. vettem egy clearblue compactot és az meg totál negatív... szerintetek van baba, vagy sajnso csak nagyon akarom?

2012. jún. 25. 10:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Nem látható a kép.
2012. jún. 25. 10:20
 2/32 anonim ***** válasza:
Bocsi azt akartam írni hogy nem található a kép.
2012. jún. 25. 10:20
 3/32 A kérdező kommentje:
2012. jún. 25. 10:21
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Az első képet én pozinak látom.
2012. jún. 25. 10:22
 5/32 A kérdező kommentje:
én is és ráadásul az nem első pispből volt. de akkor a második, amit reggeliből csináltam, miért nem erősebb?
2012. jún. 25. 10:24
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
A felső az pozi.az alsón nem látszik.Csinálj egy harmadikat,de más fajtát!
2012. jún. 25. 10:26
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem jó a teszt. Szerintem holnap reggel csinálj egy újat.
2012. jún. 25. 10:26
 8/32 anonim ***** válasza:
Hát az elsőt én is pozinak látom.Nem ismerem ezeket a teszteket de lehet hogy nem egyforma érzékenységűek,lehet az egyik 10-es a másik meg 25-ös vagy esetleg 50-es.A két egyforma tesztnél meg lehet hogy a második előtt többet ittál vagy sűrűbben pisiltál és így higabb lett a vizeleted.Más ötletem sajnos nincs.Hány napja késik már?
2012. jún. 25. 10:27
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

Én hó elején ugyan így jártam, és pár nap múlva megjött!:-((

Azért remélem neked szerencséd lesz!:-)

Szorítok!!!:-)

2012. jún. 25. 10:27
 10/32 A kérdező kommentje:

köszönöm, aranyosak vagytok!

május 3-án volt meg utoljára, de elég össze-vissza szokott megjönni a pco-m miatt. szedek meforált is pont egy hónapja és a múlt hét elején biztos voltam benne, hogy megjön, mert úgy görcsölt, sőt napközben többször éreztem, hogy már folyik is, de aztán legnagyobb meglepetésemre nem vér volt, hanem átlátszó nyúlós valami. Nem emlékszem, hogy a lányaimmal lett volna ilyen tünetem. A közérzetem nagyon rossz, de a teganpi teszig biztos voltam benne, hogy gyomorrontás, vagy már a szalmonellán is gondolkoztam. egész délelőtt feküdtem és a férjem kérdezte, hogy ne hozzon-e egy tesztet, mert neki gyanús vagyok. Hozott, megcsináltam, örültünk és most kétségbe vagyok esve.

2012. jún. 25. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!