Teszt kérdés. Mitől lehet ez?
Tegnap délelőtt csináltam egy predictor early tesztet, ami ilyen lett:[url= [link]
ez nekem pozitívnak tűnt. időn belül jött ki és rózsaszín. Ma reggel viszont csináltam egy ugyan ilyet típusút, ami halványabb lett, de azért látszik. A képen nem tudom, hogy látható-e, szétszedtem a teszteket és együtt fényképeztem le, a felső a tegnapi[url= [link]
elkeseredtem, hogy miért nem egyértelmű a mai és mirét nem erősebb. vettem egy clearblue compactot és az meg totál negatív... szerintetek van baba, vagy sajnso csak nagyon akarom?
Én hó elején ugyan így jártam, és pár nap múlva megjött!:-((
Azért remélem neked szerencséd lesz!:-)
Szorítok!!!:-)
köszönöm, aranyosak vagytok!
május 3-án volt meg utoljára, de elég össze-vissza szokott megjönni a pco-m miatt. szedek meforált is pont egy hónapja és a múlt hét elején biztos voltam benne, hogy megjön, mert úgy görcsölt, sőt napközben többször éreztem, hogy már folyik is, de aztán legnagyobb meglepetésemre nem vér volt, hanem átlátszó nyúlós valami. Nem emlékszem, hogy a lányaimmal lett volna ilyen tünetem. A közérzetem nagyon rossz, de a teganpi teszig biztos voltam benne, hogy gyomorrontás, vagy már a szalmonellán is gondolkoztam. egész délelőtt feküdtem és a férjem kérdezte, hogy ne hozzon-e egy tesztet, mert neki gyanús vagyok. Hozott, megcsináltam, örültünk és most kétségbe vagyok esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!