en tegnap teszteltem +-t! nagyon megorultem, bar csak a gyanumat igazolta:)
mar van egy kislanyom, akit meg szoptatok, de azon vagyok h mihamarabb elvalasszam. es en dolgozom is, egy szornyu helyen, egy barban ahol cigarettaznak:(( enelygek rendesen es nagyon sokszor pisilek, sajnos a hasam is fajdogal, gorcseim vannak.
a babam jun 8-9en foganhatott, maj 25-en volt utolso mensim. nagyon remenykedem hogy fiu, kinai naptar es ciklus.hu szerint az:)
te mit szeretnel?
nekem már van 2 lányom és a férjem 14 éves fia is velünk van sokat, így nekem mindegy :)
sajnos azonban elég halvány a második csík, így amíg nem megyek dokihoz, addig visszafogottan örülök...
Sziasztok!
Én ma teszteltem reggel egy halványat. aztán visszamentünk ma tapolcára (mert 11én volt a 4. inszemem) és ott is poz lett a teszt :)
én el sem merem hinni :)
egyfolytában vigyorgok :)
de a doki azt mondta ne éljem bele magam, jövő héten majd megnéz, a mai UHon nem látszott még semmi, csak hogy picit vastagodott az endometrium a beültetéshez képest.
de én kicsit néha görcsölgetek...ez gond szerintetek?
itt a tesztem:)
nekem nagyon gorcsol a hasam, de csak jul 1 utan fogok dokihoz menni:( remelem minden ok lesz! szedem a magne B6ot, banant eszem, citromos vizet iszom, sok gyumolcs, zoldseg, leves a taplalekom (amig lehet, mert majd 6.het kornyeken hanyni fogok, tapasztaltam masik terhessegemnel)
sziasztok!
nekem ez az első pozitív tesztem, még mindig az, ma reggel is full az volt :)
nem merem elhinni, így már 3szor teszteltem a poz óta :)
nektek van hasi görcsötök? néha elég erősen görcsöl 1-2 percig, mintha megjönni akarna. azt olvastam ez normális, de tényleg az?
Szia!
Én még mindig görcsölgetek, naponta 2-3szor. de a nődoki szerint sokszor előfordul, nem gond.
viszont 2 hete köhögök és egyre rosszab, így most emiatt vagyok betojva, hogy nehogy baja legyen a picinek :(
egyébként már van UH képem a petezsákról, 5 mm-es volt csütörtökön :)
veletek mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!