Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Jajj de aranyos a ki írás :D
2012-ben sokan akarnak babásodni , idén sok mindenki várandós :D
Az enyém Augusztusba fog megérkezni :D
Sok Sok szerencsét :)
Szia!
Én is szeretnék babát minél előbb. Sajnos volt egy elhalt terhességem (8.héten), amit egy hete müvileg kellett befejezni. Remélem minél hamarabb sikerül ujra teherbe esnem.
Neked is drukkolok , hogy kismama legyél hamarosan!!!!
Szia!
Nagyon sajnàlom!!!:-( el sem tudom képzelni mekkora fàjdalom lehetett Neked :-( próbàlj meg valahogy túllépni rajta, ha végre meg lesz a kisbabád szerintem minden rosszat felejtet majd Veled!Hajrá!Drukkolok én is neked nagyon!!!köszönöm,hogy írtál!Egyébként most hol tartasz a ciklusodban?
De aranyos vagy! :-)
Mi is szeretnénk babát idén! Sajnos 2 hónapja volt egy vetélésem, amit missed ab.-al fejeztek be. :-( Ezt a hónapot még megvárjuk és utána belevágunk.
Van egy két éves kislányunk, ő elsőre sikerült!
Remélem neked/nektek is mihamarabb sikerül a kisbaba!
mizuzizu!
Szia!
Engedd meg higy tiszta szívemből gratulàljak!olyan jó Neked!!!milyen érzés a pocaklakó?Neked is clostyval sikerült?Nagyin sok bokdogsàgot kívánok!!!!:-):-):-)
Szia Kedves utolsó válaszoló!
Nagyon sajnálom a babát!nagyin rossz érzés lehet nem is tudom mit csinàlnék:-(:-(:-( gratula a 2 éves picúrhoz!én még soha nem estem teherbe pedig már több mint 3 éve nem szedek gyògyszert fogigátlót.rábíztam idáig a termèszetre de nem jött soha.Most meg clostit szedek.azt mondta az orvos pco is van.arra szedek metformint.De én nagyon bízom most a clodtyban:-)Köszi a drukkot!Nektek is hamarosan sikerül és me is marad!vannak babamegtartò gyögyszerek nem szedtél olyat?Fel a fejjel!Pihizz most aztàn meg irány babásodni!!!:-)
hát köszönöm nem szedek hála égnek semmit !
Nagyon nagyon jó érzés mikor látod a hasadon hogy mocorog és nem tudom épp mije az de annyira kidudorodik , hogy meg fogom.
igaz örökmozgó baba csak akkor nyugszik meg ha apa simizi kicsit.
Nagyon sajnálom hogy ez történt veletek nagyon rossz érzés , az első terhességem ugy ért véget , befogattuk a agybátyámat a a párommal , részegen hazajött el lökött és hasra estem igaz még nem látszódott a hasamon de az orvos azt mondta hogy attól veszítettük el
Mindenkinek sok sikert
Sziasztok!
1 éve próbálkozunk, ha elsőre összejött volna már édesanya lehetnék. :( De 2012-ben nekünk is sikerülni fog. :))))
Picit magas tsh-mat és prolaktin szintemet gyógyszerrel kezelik már másfél hónapja, a héten kiderül mennyire hatott. Aztán peteérés serkentő és jöhet is a baba. :)
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!