Gabriel teszt a 12. dpo-n negatív. Akkor ez már biztos az?
Figyelt kérdés
Hajnal 3kor kimentem pisilni,de akkor még nem tudtam megcsinálni a tesztet,igy azt kis pohárkában félretettem.Reggel mikor keltem (fél5)megcsináltam.
Negatívat mutatott.Azonnal kidobtam a kukába.Nemrég értem haza munkából előszedtem :D,de még mindig negatív volt.Szétszedtem,és ekkor elkezdett lassan látszódni halvány második csík.Ez mitől lehetett?
2012. jún. 8. 13:00
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de minek kikukázni a tesztet? Negatív lett és pont. Vagy korai volt még, vagy tényleg nem vagy terhes. Várd ki, hogy megjön-e, és ha nem, akkor hétfőn ismételd meg reggel a tesztelést. De ezen filózgatni nincs sok értelme, nem adja meg a választ arra, hogy terhes vagy.e vagy sem.
2/3 anonim válasza:
Gondolom még nem késik a menszid, nem? Akkor miért lenne biztos az eredmény? Én már az utóbbi két napban legalább 6 ilyen kérdésre leírtam, hogy a nemvárt után(!) egy nappal is negatívat teszteltem, és csak a nemvárt után 3 nappal lett pozitív a tesztem! Egy kis türelem... Ha baba van, nem fog megjönni, és majd akkor tesztelj újra :) Szurkolok!
3/3 anonim válasza:
Ma ez a 3. kérdés, amiben szétszedték a tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!