Mi lehet az oka? Most akkor sikerült vagy nem?
Légyszi segítsetek,mert nagyon magam alatt vagyok:(
Tegnapra nem vártam,nem is jött!Ma teszteltem,de negatív.
Nem utal semmi arra,hogy meg fog jönni,máskor ilyenkor ezt már rég érzem,de most nem!Nem fáj a mellem,stb.
De már kb.2 hete folyamatosan úgy fel vagyok fújódva,hogy egyik nadrágomat se tudom begombolni!Most mi van?Járt már valaki hasonló szituban?
Remélem megtalálsz linkelős..már nem tudtam hova írjak..:P
Sajnos egyre inkább úgy érzem,hogy a dokinak lesz igaza,és meg fog jönni hamarosan..:(
Habár tegnap egész nap ilyen szédölgős állapotban voltam,szerintem csak az idegtől.De aztán este elkezdett érzékeny lenni a mellem,pont mint mensi előtt..meg a párom is megjegyezte,hogy már nem vagyok olyan meleg,mint eddig..habár a reggeli hőm még 36,8 volt..
Nemértem..ja és a hasam alja is elkezdett feszülniés szerintem az is mensit jelez..:(
Ja,és tegnap du a munkahelyemen felhúztam magam valamin,és megint egy picit elkezdtem barnázni..:( Igaz azóta az elmúlt,szerencsére.
Ma már inkább nem megyek be dolgozni!
Itt linkelős.
Hát most én is szomorú lettem:-(((((Lehet hogy akkor megjön?Nemtudom pedig én azt mondtam volna hogy babás vagy innen a monitor elől a kommentedet olvasva.Most megakartam kérdezni hogy nem teszteltél e már de ma még csütörtök.Nem voltam itthon és voltál egy párszor a fejemben hogy mi lett vajon az eredményed,de ebben a pillanatban jöttem rá hogy holnap lesz péntek.HOlnap akkor tesztelsz?HÁt én már nagyon várom hogy hogy is alakul a dolgod.Tudom milyen rossz ez az állapot hogy nem történik semmi és ismerem a nega. tesztek mit váltanak ki az emberből.Volt benne részem sajnos 3 éven keresztül.Úgyhogy én szívből kívánom neked hogy te ne járj így.És írj holnap hogy mi lett az eredmény ha teszteltél.
Szia!
De aranyos vagy,hogy ennyit gondolsz rám :)
Igen,sajnos én is tudom milyen érzés a sok-sok negatív teszt...habár mi "csak" másfél éve próbálkozunk,de többnek tűnik!
Kiváncsi vagyok mit fog mondani a doki,ugyanis a ma reggeli tesztem is POZITÍV lett!!! :D:D:D
Nem jött meg a mensesem,habár nagyon sokszor tényleg úgy érzem,hogy a most...de aztán szerencsére nem!
Én már arra is gondoltam,hogy lehet hogy csak nem ürült még ki a HCG a szervezetemből,és azért pozitív ismét,nem?
Kedden 25-ös érzékenységűvel csináltam,és ma is ugyanolyannal szerettem volna,csak épp nem volt.Úgyhogy a mai az 10-es.De viszont jóval erősebb a csík,tehát valószínű,hogy nőtt a hormon mennyisége,és amint rácsepegtettem a mintát,abban a pillanatban előjött a 2.csík is!Várni se kellett!
Szóval mindjárt megyek a okihoz,kiváncsi vagyok mit fog mondani..
Az előzőre is válaszoltam.
Annyira örülök.Már biztos nem vagy otthon de mindegy leírom hogy a tesztet vidd magaddal és mutasd meg neki.Szerintem ott van a kis manóka hidd el nekem.Én mondtam.Ez a mindjárt megjön és azt lesem hogy most vagy most és most lesz olyan a wc papír ismerős.Nekem is igy volt az elején.Meg puffadás,sok pisilés,fájtak a cicijeim(és ebben nem tudtam hinni mert pont előtte voltak olyan hónapjaim hogy mensi előtt fájtak).Ja és az étvágytalanság.Az kegyetlen volt.Akkor kezdett csak gyanús lenni a dolog mert nem voltam ilyen hogy ne egyek,főleg munkába mikor majd éhen szoktam halni:-)Na jó abbahagyom a rizsát most rajtad van a hangsúly.Ha megint hülyeséget mond a doki inkább nézesd meg magad egy másikkal is.És hogy csak most jut eszembe hogy volt egy körmös csaj akihez jártam és neki ugyanígy volt hogy visszakellett mennie 2 hét múlva mert valami "gyanúsat" láttak neki és nem tudták biztosra mondani hogy terhes.De ez már mindegy mert ma remélem kiderül a jó hír.Én nagyon szurkolok neked:-))))))És írj ha megjöttél a dokitol.
Szia!
Én is válaszoltam az előzőre is..:P
Szóval,bennem is él a remény,hogy ahogy ez az új doki is mondta: Abból a sok apró felritkulásból biztos kialakult valami! :D
Hétfőn üzenek uh után,és addig is köszi a bíztatást!
Szia Linkelős :)
Ittvagy??
Holnap reggel megyek uh-ra,de úgy izgulok..:(
Mindig attól félek,hogy megint azt mondják,hogy nem látnak semmit..!
De a 3 + teszt csak nem téved,nem??!
Szorítsatok holnap reggel..köszönöm!
Linkes vagyok:-)
Most látom hogy írtál!:-)
Én nagyon sokat fogok ma rád gondolni és örülök hogy szóltál hogy mész uh.-ra.Ott van az a kis jövevény én bizti vagyok benne és neked is hinni kell a kis manódban.
Amúgy nekem is alig látszott valami az elején,de aztán csak "ki nőtte magát":-)))Várom a fejleményeket izgatottan.Ja és azt akartam még kérdezni hogy már három tesztet is csináltál?Mert ugye én kettőről tudok de akkor megerősítetted még egyel és az is poz. lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!