Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen csodaszertől lesz...

Milyen csodaszertől lesz megfelelő tüszőm? Ti mit szedtek?

Figyelt kérdés
Closti 2. hónap is tüsző nélküli:(

2012. ápr. 16. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Rendesen kivizsgált az orvosod? Hormonokra gondolok, meg cukorra!

Nekem minden hónapban volt szép domináns tüszőm a Clostitól, és a harmadik hónapban össze is jött!!

És engem alaposan kivizsgáltak előtte!

2012. ápr. 17. 07:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, és spontán jött össze, vagy inszeminációval?
2012. ápr. 17. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Kedves második, első vagyok!

Ha lehet ezt spontánnak nevezni, nekem nézték, hogy van-e peteérésem ultrahangon(mindig volt középidőben a Clostytól), és megmondta a dokim, hogy mikor kell összebújnunk a férjemmel!

Így sikerült a 3. hónapban!

Most vagyok 22hetes! :)

2012. ápr. 17. 12:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Kivizsgáltak. Szedek metet és pajzsmirigyre is gyógyszert. De így sincs semmi:(

Mastodynon segíthet szerintetek?

2012. ápr. 17. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Hasonló problémával vagyok én is!Ősszel én is szedtem a clostit (napi 1 tabi,5 napon keresztül).Egyszer sem volt érett tüszőm.Most már a hormonjaimat is rendberaktuk.Épp a héten írta fel megint a dokim a clostit,de most már napi 2-vel kell szednem.Jövőhéten megyek vissza mérésre.Kiváncsi leszek használ a dupla adag?!Ha most se lát semmi jót köv. hónapban megcsinálja az átjárhatósági mütétet.

Egyébként én is szedek Mastodynont,ezenkivül még Bromocriptint is.

2012. ápr. 18. 19:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Napi 2 szemet szedtem 5 napon keresztül, a köv hónapban nap 3 tabi lesz 5 napon át.

Ha ez nem segít akkor nem tudom mi lesz.

2012. ápr. 18. 20:00
 7/8 Manka68 ***** válasza:
Ha nem segít, akkor itt az ideje egy alaposabb kivizsgálásnak : párodnak andrológia, ha még nem volt meg, neked átjárhatósági, estleg laparoszkópia, méhtükrözés. Ezek nélkül elvileg semmilyen kezelést nem is szabadna elkezdeni. (legalábbis a spermavizsgálat és az átjárhatósági nélkül). Addig kell menni, amíg meg nem találják a problémát. Addig csak vaktában lövöldözés az egész. :-(
2012. ápr. 19. 04:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem gonal f 450et írtak
2018. aug. 28. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!