Láttok 2. csíkot?
Már feltettem egyszer, de kíváncsi lennék még több véleményre. :P (kb. 10-12. dpo)
Én sasszemű vagyok ebben a témában, de én nem látok :(
Lehet élőben látni! Hányadik baba lenne? Mióta próbálkoztok? Hányadik nappal vagy pé után? Mikor kéne megjönnie?
Én a negatívon mintha látnék...
Mióta késik?
Szerintem nincs második csík. A negatívon is csak azért látszik szerintem, mert ott van rögzítve a reagens.
De 10-12. napon nem is nagyon kell pozitív eredményt várni. Ebből még bármi lehet, de ez egyelőre negatív.
3. baba lenne, és még nem terveztük (bár nem is tettünk ellene:P). 3 hónapja kezdtem újra menstruálni, pár hete még szoptattam a kicsit (7 hós). Eddig minden hónapban pontosan jött, középidős ovuim voltak (ovu teszttel "védekeztünk") de most már elvileg két hete meg kellett volna jönnie, de semmi. Viszont hüvelyi nyálka alapján ovum is később volt, szóval ahhoz képest ma olyan 10-12. dpo-n lehetek.
Azért csináltam tesztet, mert tipikus premens./koraterhes tüneteim vannak, de a hőm masszívan fent van. Ill. nekem ciciszurka nem szokott lenni menszi előtt, de koraterhesen mindkétszer volt. De ez lehet a szopi elhagyásától is gondolom...
Szóval nem terveztük még, de örömmel várnánk (mert amúgy 3-at tervezünk). Én látom a csíkot, élőben is, itt is, meg a negatívon is. :P De hogy ez most baba-e vagy sem, hát azt még nagy (tesztelési) gyakorlattal a hátam mögött sem tudom. :$ Ezért érdekel, ti mit gondoltok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!