Mikor jelenik meg a köldök alatt az a barnás csík a hason?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 19:10
1/15 anonim válasza:
terhesség 3-4 dik hnapja körül legalább is nálam
2/15 anonim válasza:
4 terhességből egynél sem jelentkezett semmiféle csík!!! de semmi!!!!
3/15 anonim válasza:
Nekem már a 3.hónap elején volt!!!!
4/15 anonim válasza:
Nekem sem volt. Szerintem függ a pigmentáltságtól. Én pl elég világos bőrű vagyok.
5/15 anonim válasza:
2 terhességem alatt egyiknél sem volt-én is világos boru vagyok.
6/15 anonim válasza:
Én is világos börű vagyok, de kb. 6 hetesen nagyon halványan látszott, később kezdett bebarnulni. Nem volt nagyon sötét.
7/15 anonim válasza:
Nekem 3 hónapban jött elő, teljesen a melle ig felfutott, sötét barna volt. Szülés után 3-4 hónappal el is múlt
8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat én 5 hetes vagyok és halványan megjelent és csodálkozom hogy másnak is jelent meg ilyen hamar?
2012. ápr. 7. 21:54
9/15 anonim válasza:
En feher boru vagyok kek szemu es szokes-voros haju es nekem sem volt csikom.
Lehet ez babona de azt hallottam a fiu anyukaknak gyakoribb a "csik" megjelenese.
10/15 anonim válasza:
mint ahogy már többen is írták csak a sötétebb bőrűeknél szokott lenni és nincs összefüggés a csík léte és a baba neme között.Nekem három gyerekem van egyszer sem volt csík pedig van fiam is lányom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!