Ha jól látom nem volt ovum. Ugye megint egy sikertelen hónap?
Úgy néz ki hogy nem volt.
Viszont: ne legyetek minden nap együtt!!!!!!!!! Nem szabad!!!
Csak rontja a spermium minőségét. Felhígulnak, a számuk is csökken. Össze-vissza köröznek zavarodottan, legtöbbje nem is életképes. Így el sem tudnak érni a célig.
48 óránként ajánlott együttlenni, ennyi idő alatt regenerálódnak a spermiumok. Életképesek és hihetetlen gyorsak lesznek.
A mindennapos együttléttel csak 10% esélyetek van arra hogy teherbe ess.
Bocsánat, de ha nincs peteérés, tök mindegy, mennyit vannak együtt és milyen a spermium...
Kérdező, ne kineziológushoz fordulj, hanem nőgyógyászhoz. Rengeteg időt, csalódást és pénzt spórolsz vele. A kineziológustól nem lesz ovulációd.
Kedves utolsó.
Meddőségi központba járunk és már kezelés alatt vagyok. A kineziológus amiatt kell, mert már nagyon rég óta próbálkozunk és hátha ő tud segíteni lelkileg, a párommal tökéletesen megtudjuk beszélni, de más azért egy szakember.
Kedves utolsó, te is megerősítetted azt amit eddig írtak, jövőhéten megyek a meddőségibe vérvételre megint és akkor a dokimnak megmutatom, hogy miért van ez megint.
Becsatolnád a görbéd?
Íme. Nagyon bízom benne, hogy volt, mert most valahogy a korábbiaknál sokkal erősebb ovulációs fájdalmaim voltak.
Nekem is volt ovu fájdalom sőt még a teszt is mutatta, de látod sajna mégsem repedt meg az a 'fránya' tüsző.
20.-át követő nap mi volt?
Időben nagyon össze vissza méred Pl: 7.20 és 6.30 az nagyon nagy eltérést tud mutatni. így sajnos nem igen lehet meghatározni, hogy mi is történt nálad:(
Én ezt a dolgot úgy oldottam meg, hogy 6.30ra beállítottam az órám és akkor megmérem, majd utána visszaalszom úgyis, mert elég lenne csak 7kor felkelnem. Ja és ugye márc. 25-én egy órával korábban kelünk és ez is okoz eltérést a mért időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!