Tanácstalan vagyok. Aki tud segítsenTi jártatok már így ovu teszttel? .
Figyelt kérdés
A menstruációm 4.napján tartok.Ma reggel postán érkezett az ovutesztem,életemben most csináltam először.Gondoltam kipróbálom milyen.(nem lesz rajta szellemcsík meg semmi)Fel voltam készülve,hogy csak egy vonalat fogok látni.És kettő lett.Az egyiken reggeli első vizeletből lett kettő,délután 5-re a következőn erősödött a második csík.Hogy van ez?Menzesz alatt is mutatható ki LH?2012. márc. 26. 19:24
1/27 anonim válasza:
Ha jól tudom, a hormonok és a többi inkább délután aktívak/aktív. Lehet azért, de még pár napig próbáld. Ha mondjuk csütörtökre reggel-délután jön a két erős csík, gratulálok!
2/27 A kérdező kommentje:
Kedves vagy köszönöm,de mihez is gartulálsz?:):):)Nem gondolom,hogy menstruáció mellett terhes lennék..:S
2012. márc. 26. 20:28
3/27 A kérdező kommentje:
gratulálsz..na..:D:D
2012. márc. 26. 20:28
4/27 anonim válasza:
Hallottam már olyanról, hogy a terhesség elején volt menstruáció. De kérdezz inkább orvost, biztos tudja.
A babához gratulálok, ha lesz. Ha nem lesz, nem lesz :)
5/27 A kérdező kommentje:
Értem...:)Köszönöm...:)kedves vagy..:)
2012. márc. 26. 20:51
6/27 anonim válasza:
meg esik bizony...én most tudtam meg 23.án hogy babás vagyok és képzeld el hogy 20 án megjött a menzim majd nem hogy elég rendessen!23.án délelött valamikor teszteltem eggyet mert nagyon magas volt a höm és az itteni válaszolok alapján és pozitiv lett és 23.a délutánra már el is mult a menzim mosz meg boldog anyuka vagyok !itt a kérdésem amit feltettem olvasd át ha szeretnéd
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
7/27 A kérdező kommentje:
:O:O:OAzt a mindenit...Ez látod eszembe sem jutott.....De rendesen meg van..nem történt változás..ezért nem gyanakodom semmi ilyesmire...:)Húú....ahhoz képest hogy most akarok nekifogni ovutesztezni,jól kezdem..:S
2012. márc. 26. 20:56
8/27 anonim válasza:
nekem sem volt semmi fura ugyan annyi volt az nap mikor megjött ahhogy szokott is!Volt már máskor is mikor késett egy két napot nem is foglalkoztam vele csak mivel probálkoztunk a babával mondom hátha :)láttam a két csikot de nagyon halvány volt a másokdik és nem éltem bele magam mert közben meg jön érzésem volt meg görcsöltem és ugye másnap meg is jött...fel is adtam mint ahhogy minden honapban..erre tessék :) itt vagyok egy pocaklakoval :)lehet ha itt nem irják hogy teszteljek akkor még nem is tudom hogy babás vagyok mert semmilyen terhességre utalo tüneteim nincsenek ugyan olyan mint az elött semmi de semmi tünet :)
9/27 anonim válasza:
elöző vagyok :) majd ird meg hogy mi ért is mutatott két csikot!ha holnap is 2 jön ki akkor tesztelj egy 10 érzékenységü terhességi tesztel az már tuti lesz :)
10/27 A kérdező kommentje:
Hűha...:SReggel csinálok egy hcg-t..:)Meg egy ovut is..:D:DJelzem 2 nappal később jött mint kellett volna..:D:D
2012. márc. 26. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!