MOst akkor babás vagyok vagy nem? Bővebben lent
Figyelt kérdés
A menzim késett egy napot elöttem az nap egy 10es érzékenységü tesztet az eredmény ez lett : [link] ti is látjátok a csikot?? A lényeg az hogy rá másnapra megjött de nem sok van..ma is megvan még de ma már csak tisztasági van ott annyira minimálisan vérzek..a volt aztán másnap is hőm az nap mikor megjött 37 volt aztán másnap is 37 ma pedig 37,7..akkor babás vagyok csak megjött egy kicsit?vagy mi van?2012. márc. 22. 10:06
1/29 anonim válasza:
Szerintem csinálj még egy tesztet :)
De én látom a 2. csíkot :) Gratula!! :)))
2/29 A kérdező kommentje:
van itthon tesztem azt megcsinálhatom igy hogy halványan vérzek?????
2012. márc. 22. 10:11
3/29 anonim válasza:
Nagyon halványan,de igen,ott a második csík!
4/29 anonim válasza:
Szia! Én látok egy halvány csíkot. Lehet, hogy babás vagy. Ezt a tesztet tegnap előtt csináltad? Lehet, hogy érdemes lenne még egyet megpróbálni. Szorítok, hogy bab legyen! :)
5/29 anonim válasza:
*baba (hihetetlen, h mindig lehagyom azt az a betűt...)
6/29 anonim válasza:
Csináld meg a tesztet, Reméljük erősebb csíkocskák lesznek!
7/29 anonim válasza:
Én is látom a második csíkot. Remélem nem véreztél nagyon, és még mindig ott a baba. Csináld meg a tesztet újra, azon egyértelmű lesz, hogy erősödött, vagy eltűnt. Remélem erősödött, írd majd meg!
8/29 A kérdező kommentje:
oké megcsinálom most
pill
2012. márc. 22. 10:30
10/29 anonim válasza:
Remélem sikerül! Én is látom a két csíkot!!
Na mi az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!