Mi az ovulációs teszt lényege?
Szia! Én Intex-Ovu tesztet vettem ebben a hónapban 4200 ft-ért. Öt darab teszt kazetta van egy dobozban. Ugyanúgy néz ki mint a terhességi teszt, csak ez az Lh szintet méri, nem a Hcg hormont, mint a terhességnél. Ha mondjuk 28 napos a ciklusod, akkor a 11. napon kell az első tesztet megcsinálni,-vizelet cseppentős teszt-, utána a 12.en, 13.on és így addig amíg el nem fogy az 5 kazetta. Látni fogod, hogy a T-csík ha halványabb a C-nél, akkor még negatív a teszt, ami azt jelenti, hogy nincsen peteérés. Ha viszont erősebb a T a C-nél, vagy egyforma erősségű, akkor 24-36 órán belül bekövetkezik az ovuláció. És pozitív teszt esetén és utána napon nagyon érdemes együtt lenni, hogy baba legyen. Én is most ebben a helyzetben vagyok. Három napja történt meg az ovulációm, a teszt alapján tudtam meg. Hát...várom, hogy mi lesz.. :) Sok sikert Neked is!! Szerintem érdemes venni ovu-tesztet, próbáld ki. Aztán lesz ami lesz.
Drukkolok.!
Szia! Én Rossmannban vettem, nem tudom, mi volt a neve sajna, de az csík volt, és félbe lehetett vágni. Így dupla annyi lett :o) és ugyanúgy működött. Van két eredménye: éppen alszanak.
Sok sikert! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!