Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni. Szerintem én nem várom a legkorábbra, mert én 11-ére, vasárnapra nem várom, már csak 2 nap van addig. :)
28 éves vagyok és még nincs gyerekem, azt se tudom, milyen terhesnek lenni és már több mint 2 éve nem sikerül...
Ami újdonság most, hogy nem pecsételek, pedig ilyenkor már szoktam. Mensi előtt 4 napig picit néha szoktam pecsételni, na ez most elmaradt eddig, pedig már csak 2 napom van a mensimig! A pattanások viszont ugyanúgy kijöttek, a hőm sajnos ma csökkent egy kicsit. Szóval nálam hamarosan ki is derül mi a helyzet. És majd elfelejtettem: a melleim viszont nagyon fájnak, úgyhogy nem is értem miért csökkent a hőm...
Drukkolok mindenkinek!
Én vagyok aki 11-ére nem várja.
A palástfű teával nekem rossz tapasztalataim voltak...sokáig fent volt a hőm meg úgy jött meg a mensim, hogy nem is éreztem, azt hittem már sikerült, mert a hőm az egekben volt nagyon sokáig, a mensi meg iszonyat kevés volt és meg se éreztem...melleim meg végig nagyon fájtak...szóval én ezt kihagynám inkább.
A cickafarkfűtea meg annak kell, akinek nincsen ovulációja, mert az segíti a peteérést, de akinél minden rendben van, annak akár be is kavarhat, úgyhogy szerintem azt meg annak kell innia, akinek nincs peteérése normálisan, természetesen a ciklus első felében szabad inni csak.
Valamint cickafarkfűtea azoknak segít, akinek cisztája van, mert az eltünteti a cisztát.
Nekem saját tapasztalataim nincsenek evvel kapcsolatban, de az ismerőseim körében, mindenkivel jót tett. De ez is azt bizonyítja, hogy mindenki más és más :) Lehet, hogy nekem sem tenne jót.
De reméljük, hogy nem lesz szükség semmire a jövőben, mert sikerülni fog most!!!!
Én vagyok újra, aki 11-re nem várja.
Hát én már vagy 1 éve semmilyen praktikát nem vetek be, semmi ágynyugalom szex után, semmi gyertyaállás, nem szedek semmit, szóval semmit nem csinálok, azt akarom, hogy minden trükk nélkül sikerüljön, mert úgy az igazi!
Annyit teszem csak, hogy hőgörbét vezetek, de ezt inkább hobbiból, hogy azért lássam, hogyan néz ki a görbém. :) Arra leszek már kiváncsi, hogy betelik-e majd a nagy füzet ahol a görbéimet rajzolom, mire végre sikerül...szerintem be fog telni, pedig igen vastag, van hely benne még jócskán! Hát kiváncsi vagyok, de az már elég durva lesz, ha betelik és még mindig semmi, szinte már nevetséges lesz...
Mi amikor tavaly elkezdtünk próbálkozni, eszembe sem jutott, hogy nekem, ha szeretnék kisbabát, akkor az ne sikerüljön AZONNAL!?
De teltek a hónapok, és mindig megjött. (igaz, ha összesem számolom, a hónapokat, amikben próbálkozni lehetett, akkor kb 4), de már én is olvasgatok, mindent tudok a női ciklusról, prolaktin szintről, mindenféle betegségről, vizsgálatról. Kiokosítottam magam :) De remélem, hogy azért már mostanában, ebben a hónapban lenne az igazi, ha összejönne. :) És most meg főleg be vagyok zsongva, mert a nővérem, 9 évig szedte a fogamzásgátlót, abbahagyta, egyszer menstruált, és utána már nem jött meg neki+ ami durva, hogy csak megszakitásosan voltak együtt, a peteérést pont kikerülve!!!!! És már nő a pocakja, és annyira örülök, mert hát ő a testvérem, ami neki öröm, nekem is:) De én is szeretnék már nagyon:(
Ti voltatok vizsgálatokon, hogy esetleg miért nem jön a babó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!