Kinek mennyi időt kellett várni az első babára összesen?
Úgy értem, hogy összesen:
1, biztos volt egy idő míg a megfelelő időt vártad mikor élesben elkezdhettek próbálkozni (lakás, pénz, vagy csak teljes lelki felkészültség elérése végett),
2, illetve mennyi volt az az idő, mire pozitív lett a teszt az éles szeretkezések elkezdése után.
1-es opció : közel 4,5 év (a párom még fősulis volt, aztán állást kellett találnia, és csak az én fizumból nem mertük bevállalni a babát... ráadásul anyóséknál laktunk - brrrr)
2-es: novemberben hagytam abba a tabletta szedését, januárban már meg is fogant a lányunk
1, sajnos egy betegségem miatt 5 évet kellett várnom, hogy egyáltalán elkezdhessünk próbálkozni. Ez múlt hónapban letelt :-)
2, első próbálkozás sikertelen...pedig azt próbáltam magamba diktálni, hogy ha ennyire nem volt szerencsém fiatalon az egészségemmel, akkor a teherbeesésnek pikkpakk sikerülnie kell...hát nem jött össze. Talán majd MOST :-)
1. kicsit több, mint 1 év
2. már majdnem 2 év, és még nincs baba sajnos... Talán most.
1: amikor megismerkedtünk onnantól tudtam, hogy Ő lesz gyermekem apja, de vártunk 1 évet, hogy megismerjük egymást
2: kb 15 nap, azaz legeslegelső alkalommal sikerült
Mostmár 5 hónapos és itt alszik mellettem.
1. 7 eve ismertuk egymast, amikor elkeztunk probalkozni.
2. 7 honapja elesben gyurunk a babara, de meg nem akar jonni.
1. kb ket het. Huvelygyurut hasznaltam es epp ciklus kozepen voltunk, amikor megbeszeltuk, hogy szeretnenk gyereket. Megvartam a ciklus veget a huvelygyuru kiszedesevel, mert nem szerettem volna felboritani a hormonhaztartasomat.
2. ot honap, amibol az elso ket honapban eszetlenul probalkoztunk ossze-vissza, majd egy honapig nem is igazan probalkoztunk, napoltuk a temat, majd ket honapig kicsit okosabban es akkor sikerult.
A házasságunk 2. évében kezdünk neki, addigra nagyjából kilábaltunk az adósságból. A ház még mindig félkész, de ennyi erővel 50 éves korunkig várhattunk volna.
1. hónapban összejött a baba. A párom néha morog is, hogy várni kellett volna még, mert most ugye GYED alatt semmire nincs pénzünk, meg kell várni, hogy visszamenjek dolgozni, hogy a házat tudjuk folytatni. Dehát én már 33 éves vagyok, nem akartam többet várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!