Miért nem esek teherbe?
Volt nekem szeptemberbe egy abortuszom, ikreket vártam és a párom nem akarta hogy megtartsuk,de idővel már énse, mert nagy felelőtlenség lett volna.
Amiota elvetettem azota nem esem teherbe, pedig probálkozunk is.Most is abba reménykedek hogy teherbe esek, mert elég sokszor együtt vagyunk és "TALÁN"!
De sajnos már nem merem beleélni magam mert sokszor már eljátszottam a gondolattal és mikor kiderült hogy nem vagyok az depresszios lettem.
Már van egy 2 éves kisfiam,és szeretnék neki egy kistesot, de félek nagyon hogy csak évek multán esek teherbe, és a nagy korkülönbség se jo a gyerekek közt, magamrol tudom.
Vajon mikor esek teherbe?Lehet hogy csak évek multán?
Van olyan gyógyszer ami segit hogy teherbe esshesek?
Az elevit az segit ebben egy kicsit?
Mert ha van olyan gyógyszer ami egy kicsit is segit, akkor biztos veszek olyat.
Mi változott szeptember óta, hogy mostmár be tudnátok vállalni egy másik babát??!!!
Hiszen alig telt el pár hónap az abortusz óta, és már készen álltok mégis egy baba érkezésére.
Ezt én sem értem...bocsi hogy megkérdezem, de azért vetetted el, mert ketten voltak?
Lehet, hogy nagyon rágörcsölsz a témára és azért nem sikerül.Az elevit ebben nem segít, az csak bizonyos rendellenességek kialakulása ellen van.Szerintem olyan gyógyszer nincs is ami segít ebbe.Mi van ha teherbe esel és most is ikrek lesznek...?
Ne haragudj, de én sem értem, hogy mi változott szeptember óta, fél éve? Főleg, hogy próbálkoztok is, amióta abortuszod volt.
Ha eleve kis korkülönbséget akartatok, akkor a babákat miért nem tartottátok meg?
A párod (férjed?), miért nem akarta megtartani a babákat és te?
Nem bántani akarlak.
Eléggé valószínű, hogy az abortusz miatt nem sikerül. De az orvosodtól nem kérdezted meg?
Isten ajándékait (!!) eldobni nem kellett volna.... lehet nem kapsz már többet :(
5 hónap telt el azóta és ők nem kellettek....de mostmár kéne másik, ugye? ez nem így működik. Ők titeket választottak szüleiknek akkor. lehet már nem vár rátok senki :(
Bocsi ha nyers voltam, de az ilyenek hallatán összeszorul a gyomrom és nagyon elítélem az ilyet. (kivéve ha betegek lettek volna...de nem hinném hogy ez ált az abortusz hátterében)
2 kicsi fiú anyukája :)
5. válaszoló vagyok.
Amúgy sok terhesség ikreknek indul és az egyik felszívódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!