Spirálom van. Így lehetek babás?
Figyelt kérdés
Lassan 8 hónapja szültem .Spirált raktak fel.Szülés után 3 hónapra rendesen megjött a havim.Azóta pontosan véreztem,utoljára Január21 én volt meg 28 napos.így tehát febr 18 án kellett volna megjönnie.Azóta semmi se.Ingerül voltam,fehér folyásom volt.De a havim sehol!!!
Babás lehetek???Érdemes már tesztelnem???
2012. febr. 24. 07:21
1/20 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget írni, de szerintem egy tesztet megér. Amikor néhány hete nőgyógyásznál voltam egy hölgy pont emiatt fordult dokihoz, hogy spirálja van és valószínűleg terhes lett.
2/20 anonim válasza:
Igen. lehetsz. tesztelj. délután is + nak kéne lennie elvileg már,ha terhes vagy.
3/20 anonim válasza:
Egy tesztet mindenképp megér a dolog. Sajnos hallani olyan eseteket, hogy a spirál ellenére létrejön terhesség, munkatársam is járt így. Mostmár a nap bármely szakában kimutatja, úgyhogy tesztelj. Majd megírod mi lett?
4/20 anonim válasza:
Szia!
Nekem az unokatesóm járt így. Megszült, spirált rakatott fel, és a gyerek 1 éves sincs és újra teherbe esett.
5/20 anonim válasza:
Milyen spirálod van? Ha teszteltél légyszi írd meg az eredményt!
6/20 A kérdező kommentje:
spirál nevét sajna nem tudom a nőgyógyászaton vettem a dokitól 6ezer ft volt....sajna ezzel nagyot nem mondtam.
Majd megírom mi lett a tesztel.D.u án veszek.Akkor megyünk a patikába.
2012. febr. 24. 08:49
7/20 anonim válasza:
Én is spirál mellett estem teherbe, és szerencsére menthető volt.... Tesztelj és írd meg!
8/20 A kérdező kommentje:
utolsó...mekkora terhesség volt hogy meg lehetett menteni a babát???Mert ha babás lettem akkor szeretném megmenteni.Mitől függ ,hogy életben marad-e a picike?
2012. febr. 24. 09:30
9/20 anonim válasza:
Nagyon elmozdult a spirál, a baba pedig olyan helyen volt, ahol nem zavarta (tudta, hol kell megtapadni) 4 hetes terhes voltam, menzeszkor furán éreztem magam, ezért teszteltem és pozitív lett. Szerencsére annyira nyitott volt a méhszáj, hogy a spirált levegyék, de a baba ne menjen el. Nekem sima spirálom volt, nem gyógyszeres.
10/20 anonim válasza:
Nekem is spirálos a második babám. Nagyon hamar kiderült nálam is, hogy ő van, így kb. 5 hetes terhesen voltam először a dokinál, akkor még nem látott semmit, csak azt, hogy jó helyen van a spirál, nem mozdult el. Rá két hétre kellett mennem (életem legrosszabb két hete volt), akkor már látszódott a bébi és volt szívhangja is. Ő is tudta, hogy hol kell megtapadni, simán le tudták venni a spirált. Nekem Silver lily plasticom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!