Nagyon félek! Mi lehet ez vagy mitől van?
Próbálj megnyugodni, lazítani. A stressz nem tesz jót. Ha nem görcsölsz, az jó hír, pici barnaság sokaknál előfordul az elején, ez nem jelenti azt, hogy baj van a babócával.
Feküdj le, igyál egy kis langyos mézes tejet, az nyugtat, ellazít, tele van vitaminnal. Vagy kérd meg a párod, hogy masszírozzon meg finoman. Próbálj aludni egy nagyot, reggel remélhetőleg minden rendben lesz. Minden jót neked!
Nem tehetsz mást, csak hogy megnyugszol, próbálj meg elaludni minél előbb és holnap majd mond valamit a doki.
Szorítunk neked! Írd meg!
Minden rendben lessz nyugi ez elôfordul nem kell rôgtôn rosszra gondolni! En megértelek én is nagyon féltem terhesen hogy nehogy valami bajom legyen de ez természetes a terhes nôknél.
Ird meg hogy mivolt a doktornàl !
remélem hogy minden rendben lessz
4 hetesen az én dokim se látta még, ez nem jelenti, hogy nincs! Még nagyon korai. Szedd tovább a vitamint, várj 1-2 hetet és újra menj dokihoz. Addigra már látnia kell a babót.
Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!