1/15 anonim válasza:
Gratu a babaához!!! Miota probálkoztatok?
és mikor csinaltad a tesztet mensi elött?
4/15 anonim válasza:
Természetesen ez pozi,gratula.DE annyira nem is halvány:)
5/15 anonim válasza:
Egyértelműen pozitív! Gratulálok!
6/15 anonim válasza:
Pozitív a javából. Ennél halványabbat is láttam már;-) Gratula!
7/15 anonim válasza:
Bár nekem lenne ennyire halvány Pozi teszt kedves:D :D
8/15 A kérdező kommentje:
Ez volt a második hónap, hogy próbálkoztunk. 2 nap múla kellene nem megjönnie, de már sejtettem, hogy babás vagyok, és nem bírtam magammal, ezért teszteltem hamarabb. :) Annyira boldog vagyok!
2012. febr. 16. 09:55
9/15 anonim válasza:
Tök jó, úgy örülök az ilyen jó híreknek. Megkérdezhetem, hogy miből sejtetted, hogy sikerült?
10/15 A kérdező kommentje:
A bőröm mensi előtt olyan zsírosabbá válik, patis leszek kicsit, de most ez elmaradt. Szép sima a bőröm, meg folyamatosan megjön érzésem volt már 2 hete, előtte ez nem volt csak a nemvárt előtti 1-2 nappal. A cicim is olyan furán néha néha beleszúrt. Ezekből gondoltam, hogy baba van a tünetek mögött. :)
2012. febr. 16. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!