Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha van már gyermekem fordulhat...

Ha van már gyermekem fordulhatok meddőségi központhoz a? Szóba állnak velem?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 14:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ugyanúgy kivizsgálnak és ellátnak, mint akinek még nincs gyereke.
2012. febr. 14. 14:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze!Ha 5 gyereked van, akkor is!Ha gyermeket szeretnél, de valami miatt nem sikerül, ők azért vannak, hogy segítsenek.
2012. febr. 14. 15:00
 3/21 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hány hónap sikertelenség után forduljunk hozzájuk?

Már kivizsgáltak mindkettőnket a helyi kórházban,de nem találtak semmit.

2012. febr. 14. 15:04
 4/21 anonim ***** válasza:
Ha legalább 1 év folyamatos próbálkozás után sincs eredmény, vagyis terhesség, kb akkortól kezdve lehet meddőségről beszélni, vagyis orvoshoz lehet fordulni ezzel a panasszal. De persze még ezután is megeshet, hogy messze nem meddőségről van szó. De lehet kérni kivizsgálást.
2012. febr. 14. 15:07
 5/21 A kérdező kommentje:

11hónapja próbálkozunk.

Clostyl-t kaptam már 1-2hónapban,de eddig hiába.

Nem tudom mi kéne hogy legyen a következő lépés:((

2012. febr. 14. 15:41
 6/21 anonim ***** válasza:
Egy jó endokrinológus segíthet, kivizsgál Pco és pajzsmirigyre
2012. febr. 14. 16:01
 7/21 A kérdező kommentje:
pco kizárva,semmi tünetem nincsen ami erre utalna.
2012. febr. 14. 16:33
 8/21 Manka68 ***** válasza:

Önmagában a meddőség is lehet tünet. :-( A PCOS alapbetegsége az inzulinrezisztencia, és a leggyakoribb meddőségi ok. Lassan ideje lenne felvenni a pajzsmirigy hormonokat és a terhesléses cukor + inzulin vérvételt az alapvizsgálatok közé. :-)

Ebből áll az egész, egy vérvétel, és lehet tudni, mi a helyzet. Mielőtt nekifutnál a költséges meddőségi kezeléseknek, ezt mindenképpen érdemes lenne megcsináltatni akkor is, ha nincs tüneted. Bár annyiféle tünete lehet, hogy akár lehet neked is anélkül, hogy tudnád, ez okozza.

2012. febr. 14. 17:10
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
17:10-es válaszolóval egyetértek, előtte viszont a férjed menjen el andrológiára egy spermavizsgálatra, egyszerű, gyors és fájdalommentes. Pasit a legegyszerűbb kivizsgálni.
2012. febr. 14. 17:30
 10/21 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a választ.

Férjem már volt,minden lelete jó!

Nekem volt hsg és mindenféle hormon vizsgálata.Minden eredményem tökéletes.Peteérésem van és szabályos 27-29napos ciklusaim.Nem vagyok túlsúlyos,sportolok,és 29 éves vagyok.

A létező összes vizsgálatot kimerítettük csak a cukor vizsgálat maradt hátra..

2012. febr. 14. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!