Mitől lehet ez? Esetleg terhes vok?
Szia!
Hát a tünetekből ítélve akár terhesség is lehet, nekem is ezek voltak a tüneteim, drukkolok:)
A melleim fájtak nagyon, de erre nem tudtam alapozni ,mert az utóbbi 3-4 hónapban mindig ez volt középidőtől. Nekem hasszúrka és a méhfájdalom volt. Illetve nem volt étvágyam 3 napig, és itt írták,hogy ez is lehet tünet így 2 nap múlva teszteltem. Meglepődtem kicsit mert eddig minden hónapban vártam ,hogy ne jöjjön meg , de most nem gondoltam rá. Oly annyira nem ,hogy a villámgyorsasággal lapátoltam a havat is mikor esett :)
Hátha ez neked is babót jelent. :)Mikor kellene megjönnie?
Én is a 34 napon teszteltem, de a ciklusom pár hónapja 32-40 között mozgott.
Nehéz lesz kibírni ezt a pár napot, de lehet tényleg érdemes akkor eddig várni. Mi 18-án voltunk együtt utoljára így volt idő a hcg termelődésre és mindenre. 23 körül minden este fájt a hasam, azt hittem a palástfű tea hatottígy az esti szexet nem akartam erőltetni. Tényleg hatott a tea :) Nekem semmi folyásom meg ilyen nem volt. vagyis nem figyeltem ezekre.Csak a has szúrka. De ha neked nemrég ágyazódott be akkor se keseredj el ha szerdán még negatív lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!