Úgy éreztem ebben a hónapban sikerül a baba. Úgy néz
ki, hogy nem. Más is volt már így? A többi lentebb.
Figyelt kérdés
2 hónapja volt missed ab műtétem. Voltam utána kontrollon dokinál és most már engedélyt kaptunk arra, hogy megint megpróbáljuk. Mértem a hőmet, volt nyák, LH nagyon pozitív,páfrány a mikroszkópon,ittam a cickafark,palástfű teát, ahogy kell, 2 naponta szeretkezés! Annyira úgy éreztem, hogy most igen sikerül! És nem, tegnaptól mensis görcsök, derékfájás, ma pedig barnázás, ciciviszketés (ez nem szokott lenni). Most annyira elkeseredtem, hogy úgy döntöttem nem csinálom tovább ezt az egész reggeli ceremóniát. Hagyom, ha jönni szeretne hozzánk a baba,akkor jönni fog. A kisfiammal egyből terhes lettem, amint a gyógyszert abbahagytam (7 éves). Lehet a műtét után még nem jöttem rendbe? De semmi bajom nincs. A doki is engedte! Mi lehet???:(
2009. máj. 31. 19:30
1/3 anonim válasza:
Nagyon sajnallom ami tortent. Amig a tested nem keszult fel egy ujabb terhessegre addig hiaba erzed te lelekileg keszen magad. Sajnos en is ebbe a helyzetbe vagyok, ugyhogy tudom mirol irok. Nekem decemberben volt egy vetelesem (8 hetes) es januarban mar szabad utat kaptunk de hiaba. Pedig szinte ketnaponta vagyunk egyutt. Az elso baba, azonnal osszejott. En mar ket dokival is beszeltem es mindketto azt mondta minden rendben csak egyszeruen vannak akik szerencsesek es mar a kovetkezo honapban teherbe esnek de mindenkinek a szervezete all keszen ujbol ilyen hamar. Ne keseredj el, jonni fog a baba csak adj idot a testetdnek. Sajna en sem tudok mast tenni. :( Pedig hidd el en tobb vervetelt, ultrahangot, mindent vegigjartam es jok az eredemnyek semmi gond nincsen velunk.
A masik dolog, amig nem jon meg a mensi addig semmi sincs veszve. Sokan irtak ide olyanok akik barnaztak es megis baba volt. A mensis gorcsok sem jelentik mindig a mensit, errol is sok pelda van itt. Szoval ne szomorkodj elore. :)
Kivanom, hogy minel hamarabb sikeruljon nektek!!!
2009. máj. 31. 20:37
2/3 anonim válasza:
Én is elveszítettem a babám, és 2 menstruáció eltelte után mi is próbálkozunk. Az első hónapban minden gondolatom a baba megfoganása körül forgott, és én is úgy éreztem, hogy teljesen biztos sikerült is teherbe esni. Majd megjött, és ez hatalmas csalódás volt, teljesen magam alá kerültem. Aztán a második hónapban már nem éltem bele magam annyira az egészbe, sajnos ekkor sem sikerült. Most a harmadik "próbálkozós hónapban" vagyunk, meglátjuk mi lesz, de már nem vagyok annyira türelmetlen. Bár azért a hőmet mérem, ez a legkevesebb, jó tudni mikor van a legnagyobb esély a megtermékenyülésre. Bízni kell a babában hogy hamar jönni fog, és mi is boldogok lehetünk!! Sok minden van, ami nem a tetteinken és az akaratunkon múlik. Annyira vigyáztam a babámra mikor a pocimban volt, nem gondoltam volna álmomban sem, h. a kritikusnak mondott három hónap után még történhet baj, hát történt. De bízom benne hogy hamar sikerülni fog. Egyszer már sikerült teherbe esni, tehát már legalább tudjuk, hogy ezzel nem szabad hogy probléma legyen. Fel a fejjel!! Legalább most védekezés nélkül lehet szeretni egymást a párunkkal!
2009. máj. 31. 21:28
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét válaszolónak! Szorítok, hogy sikerüljön nektek. Most már próbálok nem görcsölni, ha jönni akar jönni fog. Szép napot nektek!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!