Lehetséges, hogy terhes vagyok vagy már csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Még jan. 1-jén megujjazott a barátom de úgy hogy közben magához nyúlt de nem ment el.Félek hogy az ujja előváladékos lett és megtermékenyített.Akkor körül vártam a mensimet sajnos nem szoktam írni hogy mikor kell megjönnie mert az előtte jelentkező tünetekből mindig tudom.Már aznap halálra idegeskedtem magam,hogy mekkora hülyeséget csináltam és bár másnap megjött a megszokott 4-6 nap helyett csak 3 volt nem valami bíztató mennyiségű vérzéssel.Azóta számolom hogy mikor kell megjönnie és mikor van pé-m következő hónapban 2 hetet késett akkor vettem 3 tesztet amik negatívak lettek és meg is jött.Azóta 3 naposak a vérzéseim és nem olyan mint szokot de egyik hónapban erősen véreztem.Azóta nem voltam együtt senkivel és minden hónpban napra pontosan megjött.Nem értem akkor most mi a baj?Lehet mégis baba?Tüneteim nem voltak és most akkor elvileg 5 hónapos terhes lennék,nem?Szerintetek lehet baba?2009. máj. 29. 21:26
1/3 anonim válasza:
Inkább az idegesség miatt fura a mikud.Csinálj mégegyet és figyled meg,h nem lesz poz.Amúgy meg csak látszana már meg éreznéd,h rúg,mert ilyenkor már rúg egy picit azért...
2/3 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes, kizárt. Nem is értelek miért gondolod ezt. Nézz egy picit utána a dolgoknak. Negatív tesztek + mensi mellett nincs baba. Persze van kivétel kb. 1:10000 -hez :) 5 hónapos terhesen meg már azért lényeges változások lennének :) Informáld magad egy picit, mert jól fog jönni majd ha tényleg babát szeretnél. :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,magam sem tudom miért beszélem be magamnak sokszor már szinte érzem h mozog valami meg hogy nő a hasam...talán csak mert nagyon nem szeretnék babát!remélem igazatok van és nincs semmi baj!
2009. máj. 29. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!