Hogyan történik pontosan az inszemináció?
Szióka!
Nekem azért kellett inszem(miután átjárhatóvá tették a petevezetékeimet és a hormonjamat renbehozták)mert a méhnyaknyákom megölte a spermákat.
Így zajlott:Menszesz 2.3. vagy 4 napján,irány a doki.Megvizsgált és felírt injekciót Merionál nevűt.Ezt kellett beadnom 6 napon kersztül mindennap kb ugyanabban az időben.Akkor vissza a dokihoz ismét megvizsgált és ha mindent ok talált akkor felírta a tűszőrepesztő injekciót,amit (ha jól emlékszem)az utolsó injekció után 2.nap kellett beadni.És másnap mentem inszemre,ez tényleg egyáltalán nem fájdalmas egy picit talán kellemetlen!Utána pihi,és lehet hazamenni.Mondjuk nekem a második inszemnél nagyon fájt a hasam,szinte éreztem a peték érését.Ez tartott kb 1 napig aztán jobb lett.Az elsőnél semmilyen fájdalom nem volt.De nekem a második sikerses volt,és pont ma egy éves a fiacskám!
Ja és az inszem napjától kell az ultragostan hüvelykúp.Ez ha sikeres volt az inszem akkor a terhesség 12.hetéig kell használni.(legalábbis nekem így volt).
De tényleg attól függ a kezelés,hogy milyen problémáid/itok vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!