Igaz időn túl de ilyen a qupido tesztem! Vélemények? Tapasztalatok?
2009. máj. 28. 18:09
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez egyértelmű pozi :))) nagy gratula!!!!
5/9 anonim válasza:
Én is ilyet szeretnék már látni! Gratula!:)
6/9 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szólóhoz én is szeretnék már ilyet látni!Gratulálok tiszta szívből!:-)
7/9 anonim válasza:
Szia!
Az én első tesztem ennél is halványabb lett! Először mérgemben és csalódottságomban ki is vágtam a kukába. :)
Aztán a férjem megkérdezte hogy hol a teszt, én mondtam neki hogy a szemetesben. Ő kiszedte, és csodák-csodájára ott volt rajta egy eszméletlenül halvány, de azért észrevehető második csík! :D
Azóta csináltam még egyet, amin már egyértelműen látszik az a bizonyos "második"! :)
Gratulálok Neked, sok boldogságot a bébihez!!!
8/9 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok. A képen úgy tűnik, hogy szinte ugyanolyan széles a T vonalad is mint a C vonal. Nekem is időn túl tegnap ott volt még 1 csík, de nagyon vékonyka. Viszont elég jól látható. Lehet, hogy baba van nekem is a dologban? Te mikor tesztelsz újra kedves kérdező? Ja és nekem órákkal utána volt ez, előtte nem is néztem rá. Tehát nem tudom mennyi idő után jelenhetett meg, 10 percen belül nem, az biztos!! Én is Qupido-val teszteltem.
9/9 anonim válasza:
Szia! Lett végül baba?
Hányadik napon teszteltél és mikor vált pozitívvá?
Sajnos nekem ma reggel negatív lett, mára nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!