Légyszi nézzétek meg, hogy volt e már peteérésem? Nem tudom hogyan kell nézni a görbémet.
Figyelt kérdés
Ma reggel már felraktam, csak senki nem válaszolt. Nem lehet, hogy a 12. napon volt? Vagy még nem is volt?
2009. máj. 27. 13:10
1/6 anonim válasza:
Szerintem még nem volt,de lehet,hogy neked is utólag húzza be ,mint nekem szokta.
Azt figyeld ,hogy felfelé megy-e a hőd,és legyenek mindennaposak az együtt létek,ha lehetséges!!!
így nem késitek le,ha esetleg mostanság lesz P.é.
2/6 A kérdező kommentje:
A ciklus.hu péntekre jósolja, de hát szerintem annak nem lehet hinni, mert nem egyénre szabott. Vagy a hőmérséklet alapján behúzza magától?
2009. máj. 27. 13:19
3/6 anonim válasza:
Szerintem még nem volt. Bár nem vagyok gyakorlott görbenéző. 12. nap esélyes de nem indult meg felfelé, úgyhogy lehet hogy most lesz. Főleg hogy 33 napos volt az előző ciklusod. Általában hány naposak? 33 as ciklusnál PÉ 18-19 nap körül van.( menzistől visszaszámolva 14 nap! )
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, a múlt havi ciklusom 33 napos volt, az azt megelőző pedig 39 napos. Akkor legjobb esetben is még kb. 4 napon van a peteérésig? Annyira szeretném már látni, hogy volt és hogy voltunk is együtt. Annyira hosszú ez a hónap:(
2009. máj. 27. 13:25
6/6 anonim válasza:
Szerintem sem volt még. Ha ilyen hosszúak a ciklusaid szerintem a 18-22 nap között lesz valahogy. Mindenesetre legyetek együtt sokat, úgy biztos nem késtek le róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!