Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18-ra nem várom. Merjek...

18-ra nem várom. Merjek holnap reggel tesztelni? Vettem egy digitális Clearblue-t. Nem nagyon tudok már várni. Vélemények?

Figyelt kérdés

2012. jan. 14. 19:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg az elmaradt mensi napját, mert ha ma negatív ugyan úgy kételyek között fogsz lenni, hogy mi van ha mégis.
2012. jan. 14. 19:33
 2/20 anonim ***** válasza:
2012. jan. 14. 19:34
 3/20 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj,igen nagyon korai lenne!Felesleges "ellőni" egy ilyen drága tesztet úgy,hogy majdnem tuti a negatív eredmény.Tereld el a gondolataidat,és várja 19.-ig.Én mindkét terhességemkor 2 napot vártam,és akkor teszteltem.Türelem(bár tudom,hogy nehéz)!
2012. jan. 14. 19:37
 4/20 anonim ***** válasza:
Inkább várd meg, hisz ha -, nagy csalódás lesz, pedig lehet állapotos vagy! Semmivel sem leszel elkésve, ha kivárod azt a néhány napot!
2012. jan. 14. 19:39
 5/20 anonim ***** válasza:

Ha negatív nem fogod tudni azért negatív-e mert nincs baba, vagy azért mert túl korai volt.

Nulla infóért kidobsz egy csomó pénzt az ablakon.

2012. jan. 14. 19:53
 6/20 anonim ***** válasza:

Ne tesztelj, a digitális clearblue sem mindenható! Majd 18-án, leghamarabb. De nekem három nap késés után is tök halovány volt, szóval várj, mindenképp.

23 hkm

2012. jan. 14. 19:53
 7/20 anonim ***** válasza:
Várd meg e menzi idejét.Tudom gondolom nehéz várni mert szerintem mindegyikunk igy van vele.Kár lenne a drága tesztért.:)
2012. jan. 14. 20:17
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazatok van, csak azért gondoltam, mert a teszt azt írja, hogy 3 nappal előtte már 84%-os az eredmény. De megpróbálok várni!
2012. jan. 14. 20:50
 9/20 anonim ***** válasza:

A digitális Clearblue az egyik legkevésbé érzékeny teszt, azzal tényleg érdemes lenne megvárni legalább a 18-at.

Viszont egy 10-es teszt már kimutathatja holnap, nekem a nemvárt előtt 5 nappal halványan pozi lett.

2012. jan. 14. 22:41
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem bírtam várni, ma reggel (3 nappal a nemvárt előtt) megcsináltam. És pozitív lett, a teszt szerint 1-2 hetes! :-)
2012. jan. 15. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!