Nincs ovulaciom? Az LH teszt sajnos ket egymas utanni honapban is negativ.
Szia. Nekem nem jött be az ovu teszt. Nekem sem lett soha pozitív, helyette én hőmérőztem (20 hetes vagyok!). Persze ezt nem tudod megtenni, így legyetek együtt 2 naponta és ha rendszeres a ciklusod akkor össze fog jönni a baba.
Sok sikert hozzá :)
9:59-es valszado, ez nagyon biztato. :) Nekem nagyon halvany szokott lenni alig latszik aztan a 10-11-dik napokon egy picit erosebb de meg mindig halvany, a 12-13-napokon egyforma erossegu de fele olyan eros mint a kontorll csik, utanna a 14-15 napon ismet annyira halvanyul el mint a 10-11-dik napokon es utanna szinte alig latszik a ciklusom hatralevo reszeben. Hat jo lenne ha sikerulne igy is de ha nem majd augusztustol kiprobalom a homerozest. Egyelore csak a remeny marad.
Megegyszer koszi mindenkinek aki irt!!
Nézzétek mit találtam:"* Az LH genetikai változata okozhat hibásan negatív teszteredményt
10 évvel ezelött fedezték fel kutatók, hogy létezik a luteinizáló hormonnak egy elég gyakori genetikai változata is: kb. 15%-a a középeurópai nöknek rendelkezik ezzel a mutációt hordozó megváltozott formával. Észak-Európában még magasabb az arány (42%). (Következö országok vettek részt a vizsgálatban: Brazília, Csehország, Finnország, Észtország, Lengyelország, Svédország, Hollandia, Nagybritannia, Olaszország, Dél-Afrika, Tájföld, Kína, Japán, USA.) Bizonyos tesztek nem képesek ezt a változatot kimutatni és tévesen negatív eredményt mutatnak. Ilyenkor érdemes egy másik márkával próbálkozni."
Ezen az oldalon írja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!