Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek örülhetek? Másfél...

Szerintetek örülhetek? Másfél év után? Kép csatolva

Figyelt kérdés

Szóval ez volt a 3. clostys hónapom. [link]

A doki a 15. napon azt mondta esélytelen, mert nincs peteérésem.Balban semmi jobban több apróbb vagy 6 db.

Le is mondtam a dologról de már 1 hete késik [link] ezért csináltam egy tesztet de nem reménykedtem.

[link] [link]

Szerintetek hihetek neki?Dehát a doki azt mondta nem volt peteérésem...Más okozhat ilyen pozit?Rögtön kijött a második csík...

2012. jan. 10. 17:29
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:

Én csak a szememre hagyatkozhatom, ez pozitív. :-))) De nem tudom, hogy mi van ilyenkor, amit te írsz. El kéne menned nőgyógyászhoz, vérvétellel meg lehet állapítani, hogy terhes vagy-e. Csinálhatnál még egy tesztet, hogy az is ugyanezt az eredményt hozza-e.

Juj, klassz lenne, ha összejött volna a baba, drukkolok! :-) Írjál további fejleményeket.

2012. jan. 10. 17:33
 2/39 anonim ***** válasza:

Lehet hogy később volt egy peteérésed mégis,mert ez nagyon pozitívnak tűnik.

Menj el mielőbb a dokihoz!

És drukkolok,hogy baba legyen!!!!

2012. jan. 10. 17:34
 3/39 anonim ***** válasza:
Nekem is egyértelmű ez a pozitív teszt. Csinálj még egyet. Szorítok!
2012. jan. 10. 17:37
 4/39 anonim ***** válasza:

Hű, ez gyönyörű szép! Ez szerintem baba!

Az, hogy a 15. napon a doki nem látott semmit, attól még lehetett peteérésed. :)

Én sem pont a ciklus közepén estem teherbe, hanem már majdnem meg kellett jönnie, de már nem is jött és csak két hét múlva lett pozitív a teszt. Most már nemsokára 10 hónapos a kis két csíkom. :)

2012. jan. 10. 17:38
 5/39 A kérdező kommentje:

Jaj lányok én annyira izgulok:)Ez X-epil reggel megcsinálom a másikat meg veszek majd még másfajtát is...

Hihetetlen!

Köszönöm hogy szorítotok:)Én is nektek:)

2012. jan. 10. 17:45
 6/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok,ebből baba fogy születni.De jó neked,már én is szeretnék újra babázni.
2012. jan. 10. 17:55
 7/39 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Ez bizony baba! :)

2012. jan. 10. 17:57
 8/39 anonim ***** válasza:
GRATULáLOK!!!!!szép pozitív:)nagyon nagyon szorítok hogy rendbe legyetek:)
2012. jan. 10. 18:00
 9/39 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is baba lesz!!! Nagyon nagy gratuláció!!! :D
2012. jan. 10. 18:00
 10/39 anonim ***** válasza:
Állítólag ciszta is okozhat pozit de mivel Te jársz dokihoz ezt kizárhatjuk mert észrevette volna. Szerintem baba!! Nem gratulálok mert nem akarom elkiabálni de így ismeretlenül is nagyon örülök és szorítok!! HAJRÁ!! :D
2012. jan. 10. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!