Szerintetek örülhetek? Másfél év után? Kép csatolva
Szóval ez volt a 3. clostys hónapom. [link]
A doki a 15. napon azt mondta esélytelen, mert nincs peteérésem.Balban semmi jobban több apróbb vagy 6 db.
Le is mondtam a dologról de már 1 hete késik [link] ezért csináltam egy tesztet de nem reménykedtem.
Szerintetek hihetek neki?Dehát a doki azt mondta nem volt peteérésem...Más okozhat ilyen pozit?Rögtön kijött a második csík...
Én csak a szememre hagyatkozhatom, ez pozitív. :-))) De nem tudom, hogy mi van ilyenkor, amit te írsz. El kéne menned nőgyógyászhoz, vérvétellel meg lehet állapítani, hogy terhes vagy-e. Csinálhatnál még egy tesztet, hogy az is ugyanezt az eredményt hozza-e.
Juj, klassz lenne, ha összejött volna a baba, drukkolok! :-) Írjál további fejleményeket.
Lehet hogy később volt egy peteérésed mégis,mert ez nagyon pozitívnak tűnik.
Menj el mielőbb a dokihoz!
És drukkolok,hogy baba legyen!!!!
Hű, ez gyönyörű szép! Ez szerintem baba!
Az, hogy a 15. napon a doki nem látott semmit, attól még lehetett peteérésed. :)
Én sem pont a ciklus közepén estem teherbe, hanem már majdnem meg kellett jönnie, de már nem is jött és csak két hét múlva lett pozitív a teszt. Most már nemsokára 10 hónapos a kis két csíkom. :)
Jaj lányok én annyira izgulok:)Ez X-epil reggel megcsinálom a másikat meg veszek majd még másfajtát is...
Hihetetlen!
Köszönöm hogy szorítotok:)Én is nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!