Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba, vagy elrontottam a gyomrom?

Ozsi987 kérdése:

Baba, vagy elrontottam a gyomrom?

Figyelt kérdés
8 hónapja próbálkozunk, lehet ezért képzelgek. dec 14 jött meg és mint mindig kiszámolva a középidőt próbálkoztunk. A múlt héten fájt egy kicsit a hasam és a derekam, de tegnap óta borzasztó. Szeretkezni akartunk, de nekem nagyon fájt. Azóta a hátam is és a hasam is, ott alul. Baba, vagy csak valamivel elrontottam? Akinek vannak tapasztalatai, azt kérem, hogy segítsen!
2012. jan. 4. 10:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Szia! Én úgy gondolom, hogy ez nem gyomorrontás. Mikor kellene, hogy ne jöjjön meg?
2012. jan. 4. 10:31
 2/29 A kérdező kommentje:

Szerdán. Egy hét múlva. Nagyon remélem, hogy nem az... Nagyon szeretnénk már. Minden hónap kudarc mindkettőnknek.

Nagyon köszönöm a válaszod!!

Te várandós vagy?

2012. jan. 4. 10:44
 3/29 anonim ***** válasza:
Örülök, ha tudok segíteni. MI egyenlőre tervezzük a babát. Én is most nem várom a havimat, reménykedem, hátha összejött. NEkem is az utóbbi napokban rengetegszer szurkált a hasam és mindjárt megjön érzésem volt ezért én is elvagyok keseredve. De sokan írják itt az oldalon, hogy nekik is volt ilyen tünetük és mégis babát vártak. Reménykedjünk, hogy nálunk is ez van. Szorítok Neked! Mikor tesztelsz?
2012. jan. 4. 10:48
 4/29 A kérdező kommentje:
Sosem tudok várni a tesztel. nemvárt előtt szoktam 1-2-3-at... Mikorra nemvárod? Miótra próbálkoztok? Hol laktok?
2012. jan. 4. 10:51
 5/29 anonim ***** válasza:
Az én párom anyukája azt mesélte,h amikor ő terhes lett, az első tünete neki is az volt,h szeretkezés közben fájt neki.De én sem hiszem,h ez gyomorrontás lenne.
2012. jan. 4. 10:51
 6/29 A kérdező kommentje:
Nagyon-Nagyon szeretnénk!!!!!!!
2012. jan. 4. 10:53
 7/29 anonim ***** válasza:
Én sem tudok várni vele, mindig előtte teszteltem én is. :) Mi 6 hónapja próbálkozunk. 7-8 körül nem várom, de 6.ra tervezek egy tesztet, remélem kimutatja ha baba van a dologban. Én budapesti vagyok. És te merre laksz?
2012. jan. 4. 10:55
 8/29 anonim ***** válasza:
Várd meg legalább a nem várt napját, akkor tesztelj. Nehéz, tudom de muszáj, ha nem akartok egy újabb kudarcot feleslegesen megélni.
2012. jan. 4. 10:56
 9/29 A kérdező kommentje:
Jászalsószentgyörgyön. Voltunk kár dokinál, megnézték az ő spermáit és az én hormonjaimat. De még csak eddig jutottunk. Azt mondták egy év után... Elvileg minden ok. Csak akkor azt nem értem miért nem... Nekem volt már egy terhességem, és minden hónapban próbálok arra koncentrálni, hogy majd most! Nagyon rossz ez az érzés.
2012. jan. 4. 10:59
 10/29 anonim ***** válasza:
Én is totál kivagyok ezektől a hónapoktól, mindig a remény és nem.... csalódás. Teljes mértékben együtt érzek veled. Nekem is volt már egy terhességem de sajnos elveszítettem Őt. :( Majd azért írd meg, hogy mi lett veled, én nagyon szorítok!!
2012. jan. 4. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!