Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
4 terhessségem volt eddig mind a 4 teljesen egyforma nagyon rosszul voltam mind a 4-el.3 vetetés 1 szülés.Most vettem egy X epil tesztet és azt mutatatta mind a kettő 2 csíkot mutatott.De semmi nem érzek nem vagyok rosszul pedig én eddig mindíg tudta ha terhes voltam.most semmi nem érzem.azért csináltam tesztet mert 4 napot késett.2011. nov. 29. 10:41
1/2 anonim válasza:
Hogyne lehetnél, ha mindkét teszt ki is mutatta!:) Nem "kell" mindenáron terhességi tüneteket érezni. Gratulálok!:) Viszont az előzmények (3 vetélés) miatt Neked érdemes mielőbb orvoshoz menni, hogy megnézze, minden rendben-e, és nincs-e szükség esetleg hormonpótlásra.
2/2 Virág6 válasza:
A két csík terhességet jelent?Azt írta a teszt?Mert ha igen,akkor az vagy.Minden terhesség más.Lehet hogy még nem érzel tünetekek,talán majd késöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!