27. -re nem vártam tegnap és ma is halványan de jol láthatóan pozitívot teszteltem. Van 6db pozitív tesztem! Most mégis megjött! Elment a baba?
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 10:32
81/94 anonim válasza:
Szia, az egyik drukkered vagyok a sok közül.:) Szívből szorítok Neked, hogy minden jól menjen, és most már messze kerüljenek el a bajok (durva, amiken átmentél)! És kisfiú vagy kislány a kis bajnok?:)
15 hetes kismami, akinek szintén van egy 2 éves örökmozgója:)
82/94 anonim válasza:
Szia megint én 78 aska vagyok...
Örömmel olvasom hogy jól vagy remélem minden rendben lesz már majd irj
Üdv M.
83/94 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!A harmadik is kislány lesz kiderült a 4d ultrahangon sajnos a bajok nem kerülnek el a méhfalban van egy mióma ami a baba felé növekszik remélem nem lesz gond belőle. most jelenleg 20+4 napos kismama vagyok és alig várom hogy végre túl legyek rajta és minden rendbe legyen. 4. már nem lesz az tuti:)))
2012. ápr. 17. 18:58
84/94 anonim válasza:
Jajj gratulálok!!!De jó neked nekünk még csak egy van de tervezzük a 2.at...de még csak a tervnél vagyunk..:-)Jó hallani hogy minden okés lett majd irj még puszi Móni.
85/94 anonim válasza:
Gratulálok!!! Innentől már repül az idő, boldog babavárást, csak pozitívan, hittel!
86/94 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Már 34hetes vagyok! A méhszáj 2111-es még 2hetet kell kihúzni valahogy,a doki azt mondta akkor ha megindul nem tartja vissza, de én reménykedem hogy még 3-4 hetet sikerül egyben kihúzni. A nagyok nagyon várják a kistesó érkezését és persze az egész család is!Nem volt egy probléma mentes terhesség az biztos de minden perce megérte!!! Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat így ismeretlenül is hálás vagyok érte!!!
2012. júl. 20. 11:54
87/94 anonim válasza:
Szia, drukkolok hogy kibírd azt az 1-2 hetet, de már jó nagyok vagytok!! Könnyű szülést, és sok boldogságot!
88/94 anonim válasza:
Szia Mónika vagyok már nagyon sokszor irtam...
Gratulálok nemsoká meglesz akkor..:-))
Hogy vagy igy a vége felé?
Irj majd mi a helyzet::::-))
Könnyű szülést kivánok és jó babázást és sok tejcsit.
89/94 A kérdező kommentje:
Megszületett gyönyörű kislányunk 3960g és 51cm 2012.09.05-én
2012. szept. 10. 05:52
90/94 anonim válasza:
Gratulálok, jó egészséget nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!