Terhességi teszt + vagy -?
Csináltam ma reggeli vizeletből egy x-epil terhességi tesztet (sajna képet nem tudok feltölteni), és elég furcsa eredményt kaptam.
Ez egy sima lakmuszpapiros teszt és bele kell mártani a vizeletbe. Amikor belemártottam, és látszott hogy kúszik felfele a nedvesség, a tesztmezőn kívül megjelent egy piros csík! A "teszt mezőn kívül"-t úgy értem, hogy ugye a teszt 2 vége műanyag borítású, na és a kettő között van a teszt mező, és pont az alsó műanyag borítás kezdete alatt megjelent egy piros csík! Hozzáteszem a kontroll csík is megjelent! Holnap reggel csinálok egy másik tesztet, de nagyon kíváncsi lennék, hogy miért van olyan fura helyen az a 2.ik csík???
Illetve ennyit tudok segíteni:
Na ott jelent meg nekem a második csík, ahol a teszt csík alatt van egy műanyag borítás, a képen egy fekete csíkkal van jelölve! Na én szétszedtem a tesztet, és határozottan látszik egy piros csík ott is, és ott még tart a lakmuszpapír!
Csináltam már pár tesztet, de így még sose jártam...
Ragasztás alatti csík, nem csík..
Úgy értem az nem jelent terhességet!
Nekem az összes ilyen tesztnél szokott látszódni a ragasztás alatt, de az negatív.
Szia!
Az x-epil nekem is csinált már ilyet (többször is), de sajnos nem volt baba. :(
Rákérdeztem az orvosnál és azt mondta, hogy ezt elszíneződést a vizelet több kémiai összetevője is okozhatja, pl. ezért fordulhat elő olyan is, hogy az egész háttér rózsaszín lesz.
11.34-es vagyok!
Persze ettől meg lehet baba, ne keseredj el!
Én amúgy ezért nem szeretem ezek a mártogatós teszteket, én a cseppentős, tesztkazettásban jobban bízom!
Hát akkor lehet meg se csinálom a másodikat, teljesen felesleges, akkor ez negatív. Inkább megtartom a jövőhónapra :D Nem keseredtem el nagyon, de remélem pár hónapon belül összejön a baba..:D
Esetleg ha valaki tud valami tanácsot, hogy hogy zökkenjek ki ebből a baba témából, vagy hogy kinek hogy sikerült, akkor írjatok már, mert nem akarok nagyon rágörcsölni, hogy utána meg azért ne sikerüljön... :D sajna egész nap erre gondolok...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!