Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek mostanában...

Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?

Figyelt kérdés

Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.

Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)

A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.

PG53 mikroszkópot használunk.

Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.

2011. szept. 1. 17:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/253 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem 28-a az első nap, és ma múlt el. Remélem ebben a hónapban összejön. A ciklusom össze-vissza, foggalmam sincs mikor van peteérésem, két naponta szeretkezünk, azt ajánlják mindenhol. Nem hőmérőzőm, nem mikroszkópozom, ha akar úgyis jön. Egyébként most vetéltem el vasárnap, már tettem fel ebben a témában kérdést. Hát drukkoljunk egymásnak.
2011. szept. 1. 19:35
 2/253 A kérdező kommentje:

:( Együttérzek Veled.

Új ciklus, új remények. Nekem tegnap múlt el. Mi azért használjuk a mikroszkópot, mert az első baba is annak a segítségével fogant meg, az 1.hónapban. Sajnos én közben beteg lettem, de egyelőre nem szedek gyógyszert, ezért is szeretném, ha hamar sikerülne a baba. ( még mielőtt elkezdik a gyógyszereket, mert ha jönne a baba akkor nem gyógyszereznek ).

Mi most nem szeretkezünk két-naponta, én tudatosan figyelem a termékeny napokat. Kinek mi válik be :)

2011. szept. 1. 21:11
 3/253 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is aug. 27. a ciklusom első napja..

Még csak 1 hónapja próbálkozunk a babával, de nagyon szeretném ha összejönne.

Első baba, és nagyon várom :)Megpróbálom ebbe a hónapba kicsit lazábbra venni a dolgot, mert nagyon türelmetlen voltam, de most csak akkor tesztelek majd ha késik.

Sok sikert! :)

2011. szept. 2. 09:45
 4/253 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok első vagyok. Most jöttem az uh-ról. Megnézték, hogy kitisztultam -e teljesen. A szonográfus barátnőm mondta, hogyha kimarad a menzi, nem szabad rögtön tesztelni, csak másfél két hétre rá, mert sok a kémiai terhesség. Én is így jártam. beleéli magát az ember, pozitív a teszt, aztán 1 hét múlva megjön. Bízom benne, hogy talán ebben a hónapban sikerül mindannyiunknak.
2011. szept. 2. 10:16
 5/253 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és én 36 vagyok, a férjem 33, és van már két gyerkőc. Ő lenne a harmadik. :)
2011. szept. 2. 10:17
 6/253 A kérdező kommentje:

Sziasztok, akkor már hárman vagyunk :)

Hú, én nem bírnám azt ki, hogy csak másfél hét késés után teszteljek...az nagyon hosszú idő :( Bár lehet a csalódástól jobb.

Én az első babánál ovulációs tesztet használtam jóstesztnek, így nem várt mensi kimaradása előtt már 3 nappal tudtam hogy babát várok. Most "csak" a mikroszkópot használom. Illetve a termékeny napokra ( kb szeptember 10 - 14 ) időzítettünk egy esztergomi wellness napos pihit a Párommal és a kislánnyal. Más környezet, semmi házimunka... de majd meglátjuk.

sok sikert Nektek és örülök hogy itt vagytok! :)

Myra

2011. szept. 2. 13:23
 7/253 anonim ***** válasza:
100%
Hát a welness alatt biztosan összejön. :). Én nem fogok most sem használni semmit, de E vitamint elkezdtem szedni, meg supradynt is fogok, azt egyébként is szoktam 3 hónaponként. Már ma elkezdtük a projectet :D, mert nekem annyira összevissza a ciklusom, hogy erre alapozni nem lehet sajna. Most is valamikor a 27. napon fogant a baba, és hát nem is maradt velünk. Nekem csak akkor volt pontos, mikor fogi gátlót szedtem.
2011. szept. 2. 13:52
 8/253 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, Móni voltam.
2011. szept. 2. 13:52
 9/253 A kérdező kommentje:

Szia Móni, sajnálom ami történt. Tudod amikor én vártam a kislányomat, el kellett mennem Pestre genetikai vizsgálatra, mert az egyik értékem (AFP) nem lett jó. Sok anyuka várakozott ott nagy pocakkal, és bizony volt aki kivörösödött arccal és potyogó könnyekkel jött ki a vizsgálatról, mert vagy beteg volt a baba a pocakjában vagy el kellett vetetnie ha még volt ideje rá. Én belegondolok abba hogy ha valami miatt egy baba megfogan de bármi gubanc lenne, akkor inkább a terhesség legelején váljon el az ember Tőle, mintsem 20 hetesen :((( Tudom ez nem vígasz, de inkább egy 3-4 hetes terhesség szakadjon meg, mint egy későbbi. Annyiból pozitív a dolog Nálatok, hogy képes leszel teherbe esni, csak egy picit még várni kell.

Én úgy vagyok vele, hogy nekem ez az egyetlen hónap az esélyem. Ha most nem fogan meg, utána már nem lehet, mert erős gyógyszereket fognak adni. Ezért is intéztük a wellnesst.

2011. szept. 3. 12:55
 10/253 anonim ***** válasza:
100%
Szia Myra! Igen ez talán jobb így, de éppen most hallottam róla, hogy spontán vetélés utáni ciklusban nem lehet peteérés?! Szerinted? Te mit tudsz erről? Bár mondjuk én vagyok rá az élő példa, hogy missed ab-után (2008-ban)2 héttel ismét terhes lettem kislányommal. Szerintem az a baj, hogy nagyon rágörcsölünk.
2011. szept. 3. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!