Elvannak záródva a petevezetékeim, mégis terhes vagyok? Múlthéten kedden kellett volna megjönnie, és ma csináltam tesztet. Pozitív lett.
Igen hál istennek, minden jóra fordult. Mikor a meddőségin utoljára voltam, akkor azt mondta a Doktornő, hogy a következő mensi után( ami nem jött meg) Kb 2 héttel el kell kezdenem a sárgatesthormon pótlást, mert azt alacsonyabbnak lássa. És ezért féltem nagyon, nehogy valami baj történjen. De most már jó kezekben vagyunk!
Még egy megjegyzés. Mikor elmeséltem a Doktor úrnak, hogy mi lombikra mentünk volna, meg hogy ki akarták venni a petevezetőmet, csak annyit mondott, hogy van mit fejlődnie még az orvos tudománynak. Vagy ehhez hasonlót mondott.
Dr Stencer Balázs. Egy fiatal orvos, de jól ért ahhoz amit csinál.
Neked ki az orvosod?
NEKEM IS Ő!!!!!!
A másik baluljárt sztk-s vagyok :))
Mit mondtál neki? Hogy legyen az orvosod, vagy mit? Vagy nem mondtál semmit,csak mész hozzá?
Nem mondtam neki semmit. Csak azt mondták, hogy majd szólítanak. Bementem, Ő fogadott, és nagyon korrekt volt, és szerintem jó szakember is. Elküldött ulrtahangra, megcsinálták, és mondták hogy vigyem vissza. De nem biztos, hogy Stenczer doktor úr fogja megnézni, mert ő neki menni kellett el. Mentem vissza, összefutottunk a folyosón, rám mosolygott, elvette a papírokat, és mondta hogy menjek vele. Megírta a papírokat, elmondott mindent. 4 hét múlva kell mennem vissza, és hát gondolom, hogy ő lesz ott. Vagyis nagyon remélem. Április 14-re vagyok kiírva. És Ti?
Nem mondtam neki még semmit, hogy legyen az orvosom vagy valami. Majd ha későbbiekben is hozzá járok, majd megmondom neki, hogy ő csinálja nekem a császár metszést. Mert sajna nem szülhetek, a laparatómiás műtétem miatt. Jövőhétre vettem ki szabit, megyek megcsináltatom a vizsgálatokat.
Ti dolgoztok még? meddig? Mikorra vagytok kiírva? Ti is kaptatok Utrogestan kapszulát?
Gratulálok! :)
Ez nagyon fantasztikus,sok boldogságot és örömet kívánok a családnak :)
Köszönöm szépen a gratulációt:)
Semmi különös nincs velem. Majd hétfőn kell mennem megint ultrahangra, hogy mi újság.
Már betöltöttük a 7. hetet:) Alig várom már hogy vége legyen ennek a kritikus 12 hétnek:)
Veled mi újság? Hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!