Milyen a méhszáj amikor lent van? 3-4 cm-re helyezkedik el a bemenettől és közre lehet fogni mint egy diót és be lehet mögé (köré) nyúlni?
Akkor én írom a tapasztalati oldalát :)
A mensi után valóban lent van, peteéréskor fent, nyitott, nehezen elérhető, utána viszont lejjebb jön, könnyen elérhetővé válik, akár babás vagy akár nem (mondjuk lehet, nem mindenkinél).
A változás a mensi előtti vagy a nem várt napján következik be, mert ha sikerült a fogamzás, akkor felmegy, nem elérhető, vagy alig. Ha lent marad, akkor kinyílik és jön a havi.
5 terhességem volt, minden esetben így történt. Sajnos csak két baba született meg, most van pociban a harmadik, egyben utolsó bébink.
A dolog hoz hozzátartozik, hogy nekem nem félidőben van pém, hanem a 17-18. napon, így a beágyazódás a mensi napjára esik. Úgy gondolom ha valakinek hamarabb van pé-je, akkor hamarabb megy föl a méhszáj és keményedik be. Így lenne logikus.
Nekem pé.-kor leereszkedik puha és nyitott.Tudom h mindenhol azt írja h fennt kell legyen,de nekem így van és jól van így.Így maradtam terhes minden alakalommal amikor terveztük.
Elméletileg azért van nyitva h a hímivarsejtek könnyebben felússzanak.Szerintem azért is ereszkedik le.Várja őket.A tojásfehérje nyák amég tart addig lenn vann.Sokszor nem tudom körülhatárolni annyira kitágúl és felpuhul,h szinte nincs is nyaka.Mintha szülni készülne.
Ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!